Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za četvrtu te ujedno posljednju sezonu distopijske serije Snowpiercer. U ožujku je najavljeno kako će Snowpiercer promjeniti svoj dom, odnosno da će preseliti na AMC. Prve tri sezone prikazivane su na TNT-u prije nego što je serija otkazna radi smanjenja troškova. Serija se temelji na istoimenom filmu iz 2013. godine i stripu Le Transperceneige iz 1982., koji potpisuju Jacques Lob, Benjamin Legrand i Jean-Marc Rochette.

Posljednja sezona počinje nakon finala treće sezone, koja je ostavila podijelu s Melanie Cavill koja vodi Eternal Engine i one putnike koji su odlučili ostati na Snowpierceru zbog relativne sigurnosti, te Andrea Laytona koji predvodi ostale na Big Alice koji su se odlučili za avanturu u nepoznati, vanjski svijet New Edena.

Trailer pun akcije počinje postavljanjem scene – “novi početak, novi Eden ispunjen preživjelima koji traže drugu priliku” – i prikazuje likove koji su odlučili napustiti vlak Snowpiercer u finalu treće sezone, prije nego što se fokus usmjeri na kaos koji se događa u vlaku.

Glumačku ekipu predvode Jennifer Connelly i Daveed Diggs, a uz njih ostale uloge tumače Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley, Roberto Urbina i Sheila Vand, kojima se u četvrtoj sezoni pridružuju Clark Gregg (Agents of S.H.I.E.L.D.) i Michael Aronov (The Americans).

Showrunner četvrte sezone i jedan od izvršnih producenata je Paul Zbyszewski. Posljednje putovanje Snowpiercera počinje 21. srpnja kada na AMC Plus stiže premijerna epizoda četvrte sezone naslovljena Snakes in the Garden. U opisu prve epizode stoji sljedeće: Devet mjeseci nakon što su se Snowpiercer i Big Alice razišli, Till i Ben nailaze na neočekivane neprijatelje kad ih Melanie pošalje s vlaka u izviđačku misiju. U međuvremenu, stanovnici New Edena suočavaju se s nesigurnim vremenima i nepoznatim protivnicima, prisiljavajući ih da se nose kako god znaju sa složenošću svoje nove stvarnosti.

Snowpiercer

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics