Snowpiercer: prvi teaser za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Pozor svim putnicima! Objavljen je prvi, kratak teaser za četvrtu i ujedno posljednju sezonu distopijske serije Snowpiercer. U ožujku je najavljeno kako će Snowpiercer promjeniti svoj dom, odnosno da će preseliti na AMC. Prve tri sezone prikazivane su na TNT-u prije nego što je serija ukinuta radi smanjenja troškova. Prva i druga sezona na AMC Plus stigle su 01. lipnja, dok se treća očekuje 08. lipnja. Serija se temelji na istoimenom filmu iz 2013. godine i stripu Le Transperceneige iz 1982., koji potpisuju Jacques Lob, Benjamin Legrand i Jean-Marc Rochette.

Izvršni producenti su Paul Zbyszewski, Christoph Schrewe, Marty Adelstein, Becky Clements, Alissa Bachner, Matthew O’Connor, Ben Rosenblatt i Scott Derrickson, zajedno s originalnim producentima filma koje čine Bong Joon Ho, Miky Lee, Jinnie Choi, Park Chan-wook, Lee Tae-hun i Dooho Choi.

Posljednja sezona počinje nakon finala treće sezone, koja je ostavila podijelu s Melanie Cavill koja vodi Eternal Engine i one putnike koji su odlučili ostati na Snowpierceru zbog relativne sigurnosti, te Andrea Laytona koji predvodi ostale na Big Alice koji su se odlučili za avanturu u nepoznati, vanjski svijet New Edena.

Glumačku ekipu predvode Jennifer Connelly i Daveed Diggs, a uz njih ostale uloge tumače Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley, Roberto Urbina i Sheila Vand, kojima se u četvrtoj sezoni pridružuju Clark Gregg (Agents of S.H.I.E.L.D.) i Michael Aronov (The Americans).

Posljednje putovanje Snowpiercera počinje 21. srpnja kada na AMC Plus stiže premijerna epizoda četvrte sezone naslovljena Snakes in the Garden. Hoćete li kupiti kartu za finalno putovanje?

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics