Snowpiercer je dobio novi datum premijere, i novu video najavu

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer je u prvom mjesecu ove godine konačno dobila datum premijere. Sada se taj datum pomaknuo, ali iako trenutna pandemija koronavirusa sve više projekata tjera na kasnije premijere, ovaj puta riječ je o ranijem dolasku serije, kako bi gledatelji koji su većinom prisiljeni biti u svojim kućama što prije mogli uživati u ovom vrlo iščekivanom projektu.

“Snowpiercer je jedna od najočekivanijih originalnih serija u 2020. godini, i u ovoj trenutnoj klimi gledatelji žude za uzbudljivim, privlačnim sadržajem koji će ih držati na ivici stolice, i s kojim će se povezati i na dubljem nivou. Vrlo nam je važno da nastavimo s našim obećanjem da izlazimo u susret našoj publici, i zbog toga pomičemo premijeru Snowpiercera tako da fanovi mogu što ranije uživati u ovoj futurističkoj seriji.” – izjavio je Brett Weitz, generalni menadžer za TNT, TBS i truTV.

Originalno je Snowpiercer premijeru trebao doživjeti 31. svibnja, ali će ipak stići čak dva tjedna ranije, odnosno 17. svibnja. Serija je temeljena na istoimenom hvaljenom filmu iz 2013. redatelja Joon-ho Bonga, koji je pak nastao prema postapokaliptičnom stripu Le Transperceneige Jacquesa Loba.

Radnja je smještena sedam godina nakon što je svijet postao ledena pustinja, te je usmjerena na ostatke čovječanstva, koji žive u gigantskom vlaku, sastavljenom od 1,001 vagona, vječito u pokretu, koji su dom tisućama onih dovoljno bogatih da kupe kartu ili onima dovoljno sretnih da se ukrcaju. Klasni ratovi, društvena nepravda i politika preživljavanja su pitanja kojima će se baviti televizijska adaptacija.

Redatelj serije je James Hawes (Doctor Who, Black Mirror). Xenomorph65HT Glavne uloge tumače Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) kao Melanie Cavill, “glas vlaka” i voditeljica odjela za gostoprimstvo i red; Daveed Diggs (Hamilton) kao Andre Layton, zatvorenik koji je nekoć bio detektiv; Alison Wright (The Americans) kao Ruth koja radi u odjelu za gostoprimstvo; Mickey Sumner (Battle of the Sexes) kao kočioničar i zaštitar Bess Till; Susan Park (Ghostbusters) kao Jinju, šefica kuhinje u najboljem restorana u vlaku; Iddo Goldberg (Peaky Blinders) kao inženjer Bennett; Katie McGuinness (Dirty Filthy Love) kao Josie McConnell, Lena Hall (Hedwig and the Angry Inch) kao gospodična Audrey, odnosno “madam” noćnog vagona, Annalise Basso (Bedtime Stories), Sam Otto (Jellyfish) kao John Osweiler; Jaylin Fletcher (Saturday Church) kao bistar dječak Miles, koji ima potencijal napredovanja u vlaku; Rowan Blanchard (Girl Meets World) kao Alexandra, tinejdžerica s misterioznom poveznicom s povijesti Snowpiercera.

Snowpiercer je već obnovljen za drugu sezonu. Showrunner i scenarist serije je Graeme Manson (Orphan Black).

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics