Wesley Snipes izaziva s dva potencijalna projekta u Blade svemiru

Nakon filma Blade: Trojstvo iz 2004. godine sve je upućivalo na to da je Blade franšiza došla svome kraju. 2008. je Wesley Snipes završio u zatvoru, što se činilo kao posljednji čavao u lijesu. No Marvel je od tada postao fenomen, filmovi i serije iskaču kao gljive poslije kiše, a Blade je i dalje jedan od popularnijih likova unutar tog masivnog svemira. Povratak Bladea, bilo na velike ili male ekrane je postao moguć. No povratak Snipea u toj ulozi, to je već manje vjerojatno. To ga naravno ne spriječava da bude optimističan, talasa valove, i nastoji nešto ishoditi. Dapače, mi ga voljeli ponovo vidjeti u toj ulozi, pogotovo sada kada je Marvel potpuno drugačija zvijerka.

Svi su se obradovali kada je Snipes u nedavnom intervuju za Vice izjavio kako s Marvelom već neko vrijeme radi na dva projekta. No ne treba se baš previše uzbuditi, jer to je nešto o čemu on priča već neko vrijeme. 2015. je također uzburako valove kada je izjavio da se raspravlja o njegovom povratku kao Blade. Istina, sada je razlika u tome što se ne spominje jedan već dva projekta, ali nije specificirano o čemu je točno riječ. To bi mogle biti dvije ideje koje su plasirane Marvelu, pa će oni izabrati onu s više potencijala. Možda film i strip? Može li jedan od tih projekata biti dio MCU-a? Intervju specificira projekte, a ne filmove, stoga je vrlo moguće da jedna od tih ideja odvede Bladea na male ekrane, možda na Netflix. Kako su Marvel i Snipes razgovarali o tim projektima u posljednje dvije godine, to barem znači da interes postoji, pa se možda nešto i razvije od toga u konačnici.

“Danas se vode brojni razgovori i vrlo smo blagoslovljeni da postoji entuzijazam i interes za nešto što opet dolazi iz tog svijeta. Stvorili smo dva projekta koji se savršeno uklapaju u taj svijet, a kad ih ljudi vide, mislim da će imati problema samo pri odlučivanju koji im se više sviđa.”

“Svi glavni direktori [u Marvelu] i moj tim su raspravljali o tome tijekom protekle dvije godine. Svi su oduševljeni, svima se sviđa. Ali imaju posao koji moraju obaviti, valjda moraju završiti određene stvari prije nego što mogu doći do projekta. U međuvremenu, mi imamo svoj posao za voditi i naše stvari za obaviti, tako da…”

“Ali sljedeći puta kada budete vidjeli nešto u [Blade svemiru], zapamtite moje riječi: ono što smo napravili prije je dječja igra u usporedbi s onim što možemo napraviti sada.”

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Sweet Tooth: trailer za 2. sezonu Netflixove distopijske serije

Netflix je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu serije Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog strip …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics