Snima se nastavak filma “Deep Blue Sea”

 

Nakon uspjeha filmova “The Shallows” i “47 Meters Down”, te popularnosti Syfy-evog Sharknado serijala ne treba čudi što stiže i nastavak filma Duboko modro more (Deep Blue Sea), koji je 1999. godine okupio poznatu glumačku ekipu (Samuel L. Jackson, Thomas Jane, Stelan Skarsgård, LL Cool J, Michael Rapaport). S obzirom da se radi o tv filmu, na žalost niti jedno od tih imena nećemo imati prilike ponovo gledati u nastavku. Baš i nije logično da preživjele nećemo vidjeti čak niti u cameo ulogoma, jer Thomas Jane je nedavno radio sa Syfy-em na seriji “The Expanse”, i zaista bi ga sasvim sigurno puno ljudi željelo vidjeti u nastavku kad se već radi na njemu.

Detalji filma su prilično šturi. Radnja prati doktora Klausa Van Ettena koji eksperimentira na morskim psima unatoč neslaganju cijelog tima morskih stručnjaka. Naravno, eksperiment se otima kontroli i počinje kaos. Film režira Darin Scott (Dark House), a jednu od glavnih uloga tumači Michael Beach (Aquaman). Izašla je i prva službena fotografija sa snimanja koju možete potražiti ispod teksta.

Nastavak je inače bio planiran još 2009. godine kad ga je trebao režirati Jack Perez (Mega Shark vs Giant Octopus). Radnja tog filma bi pratila istraživački brod koji su oteli somalijski gusari, a zatim bi specijalci išli u spašavanje broda i ekipe.

Još nije poznato kada će Duboko modro more 2 imati premijeru na Syfy-u.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics