Službeno je! Warner Bros. je dao zeleno svjetlo za Wonder Woman 3

Spremam se raditi svoju listu najboljih filmova 2020. godine, i fali mi još koji naslov za pogledati da to mogu finalizirati, no ono što već sada sa sigurnošću mogu reći je da se na njoj neće naći Wonder Woman 1984. Čini se da nisam neka iznimka po tom pitanju, film je nakon incijalnih kritika izgubio svoju oznaku Fresh na Rotten Tomatoes. Točnije oznaka/ocjena je srušena u prvih 24 sata nakon što je film pušten u kina i na HBO Max platformu. To znači da kad je film stigao do šire publike oni očito nisu bili toliko fascinirani kao kritičari koji su ga dobili unaprijed. Za ocjenu Fresh naslov mora imati preko ili 70%, jer ispod toga ju gubi, dok se ispod 59% dobiva oznaka Rotten. Trenutno Wonder Woman 1984 stoji na ocjeni kritičara od 64%, te ocjeni publike od 73%. Istina je da se neki puta ne možemo voditi RT ocjenama i oznakama, no rapidno opadanje u vrlo kratkom roku za ovakav iščekivani superherojski naslov sasvim sigurno nešto znači. Unatoč tom problemu što dio kritičara i publike ističu da je film prilično zbrkan i neuredan, te previše razvučen, studio Warner Bros. je dao zeleno svjetlo za treći nastavak. To nas ne čudi jer film je bez obzira na netipičan hibridni način prikazivanja uspio već sada generirati značajan prihod, ili barem dovoljno zanačajan za ovo “novo normalno” razdoblje.

Stoga ako ste fan, vama je vijest o trećem nastavku sigurno uzbudljiva. No valja istaknuti kako će treći nastavak biti ujedno i posljednji. Za treći film se očekivano vraća i Gal Gadot vratiti kao Diana Prince aka Wonder Woman, i Patty Jenkins kao redateljica i scenaristica.

“Dok fanovi širom svijeta nastavljaju prihvaćati Dianu Prince, čime je Wonder Woman 1984 ostvarila odličan start u kinima, oduševljeni smo što ćemo moći nastaviti njezinu priču s našim stvarnim čudesnim ženama – Gal i Patty – koje će se vratiti kako bismo završili dugo planiranu trilogiju namijenjenu kinima.” – izjavio je Toby Emmerich, predsjedavajući Warner Bros. Pictures Group.

“Wonder Woman 1984 je oborila rekorde i premašila naša očekivanja u svim ključnim mjerilima gledanosti i pretplatnika u prva 24 sata dostupnosti na platformi, a interes i zamah koji vidimo ukazuju da će se to vjerojatno nastaviti i nakon vikenda.” – izjavio je Andy Forssell, izvršni direktor WarnerMedije.

Za sada nisu poznati nikakvi detalji o posljednjem filmu u Wonder Woman trilogiji, iako je redateljica još u prosincu 2019. izjavila da već ima osmišljenu priču za treći nastavak ukoliko do njega dođe.

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics