Službeno je! Serija Lucifer je obnovljena za 6. sezonu!

Konačno je poznato koliko ćemo se još družiti s Luciferom. Nakon brojnih peripetija Netflix je danas objavio da će Lucifer dobiti šestu sezonu, koja će ujedno biti i posljednja. Potvrda šeste sezone dolazi svega dan nakon što je Netflix službeno potvrdio kako peta sezona serije stiže 21. kolovoza. Ta najava je popraćena vrućim videom koji se sastoji od najseksepilnijih momenta Lucifera.

Netflix je još prošlo ljeto obnovio seriju za petu sezonu od 10 epizoda koja je tada najavljena kao finalna. U međuvremenu se radi nezadovoljstva fanova broj epizoda povećao na ukupno 16 epizoda. Zbog toga je peta sezona podijeljena u dva dijela, što znači da 21. kolovoza stiže prvih osam epizoda serije. Za sada još nije poznato kada stiže preostalih osam epizoda pete sezone.

Na početku pete sezone Lucifer (Tom Ellis) je još uvijek u podzemlju obavljajući svoje dužnosti, međutim Amenadiel (D.B. Woodside) mu nevoljko dolazi u posjet, jer na Zemlji postoji problem s kojim sam ne može izaći na kraj. “U sjajnoj petoj sezoni Lucifera, ulozi su veći nego ikad. Bit će otkrivene tajne, voljeni likovi će umrijeti, a mi ćemo napokon dobiti odgovor na pitanje: hoće li ili neće?” – piše u službenoj najavi nove sezone. “Lucifer ima burni povratak, Chloe (Lauren German) ponovo preispituje romansu, Ella (Aimee Garcia) konačno pronalazi dobrog dečka, a Amenadiel se prilagođava stvarnosti očinstva.” Također poznato je i da će peta sezona imati i glazbenu epizodu, da ćemo ponovo gledati Inbar Lavi kao Eve, a očekuje nas i Dennis Haysbert (24, Major League) u ulozi boga.

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics