Službeno je, Orphan Black: Echoes je dobio narudžbu za 10 epizoda!

AMC je danas objavio kako je i službeno naručio nastavak serije Orphan Black. Serija je naslovljena Orphan Black: Echoes i na male ekrane, odnosno na AMC i AMC Plus dolazi već sljedeće godine. Sa sljedećim poglavljem priče će i dalje biti involviran sutvorac originalne serije John Fawcett. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica će biti Anna Fishko (Pieces of Her, Fear the Walking Dead, Colony). Ostali izvršni producenti su David Fortier, Ivan Schneeberg, Katie O’Connell Marsh, Nick Nantell i Kerry Appleyard.

Za sada je naručeno 10 epizoda serije, a važno je istaknuti kako ovdje nije riječ o direktnom nastavku, nego priči smještenoj u Orphan Black svemir.

Serija Orphan Black: Echoes radnjom je smještena u blisku budućnost i duboko uranja u istraživanje znanstvene manipulacije ljudskim postojanjem. Prati grupu žena dok se uvlače u živote jedne druge i kreću na putovanje, odmotavajući misterij svog identiteta i otkrivajući priču o ljubavi i izdaji.

Nadolazeća serija je najavljena još 2019. godine, kada je objavljeno samo da se radi o novoj priči i da producenti traže nekoga tko će ju ‘oživjeti’.

“Orphan Black imao je izvanredan uspjeh na BBC America, privlačeći milijune predanih i vrlo angažiranih fanova, očaranih pametnom i zanosnom pričom te Emmyjem ovjenačanom izvedbom [protagonistice] Tatiane Maslany. Jedva čekamo ponovno zaroniti u priču s Annom [Fishko], Johnom [Fawcettom] i našim partnerima u Boat Rockeru i isporučiti potpuno novu verziju ovog bogatog svijeta koji je dostojan #CloneCluba.” – izjavio je Dan McDermott, predsjednik zabavnog programa za AMC Studios i za
AMC Networks.

“Oduševljena sam što započinjem ovo novo poglavlje u svijetu Orphan Blacka. Stvaranje priče koja obuhvaća naslijeđe originalne serije bilo je tako zadovoljavajuće i uzbuđena sam što će gledatelji krenuti na novo putovanje koje istražuje velika pitanja o tome što nas čini onim što jesmo. Nevjerojatno sam sretna što imam takve partnere koji me podržavaju u Boat Rockeru, Johnu Fawcettu i AMC-u, i jedva čekam da stare i nove gledatelje upoznam sa sljedećim dijelom ove voljene priče.” – izjavila je Anna Fishko.

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics