Future World trailer otkriva jezivog Jamesa Franca, androide i postapokaliptičnu pustoš

Lionsgate je objavio službeni trailer i poster za postapokaliptični film Future World kojeg morate pogledati da bi povjerovali da tako nešto postoji. Teško je ustanoviti da li je film stvoren s namjerom da poput ovog trailera odaje otakačeni i gotovo smiješni štih, ili bi ga trebalo uzeti ozbiljno kao jedinstveni postapokaliptični triler. Da film nema pristojnu količinu glumaca s A liste ovo ostvarenje bi se doživljavalo samo kao jeftina kopija Mad Maxa. Tehnički i dalje tako izgleda, samo s opakom listom glumaca. Teško je to spojiti jedno s drugim, ali i to smo doživjeli.

U budućosti gdje je svijet opustošen, mladić Prince u potrazi je za gotovo mitskim lijekom kako bi pomoću njega probao spasiti svoju majku koja umire. Njegova volja i upornost će biti iznova testirani u nastojanju da zaštiti svoju obitelj…

Režiseri filma su James Franco (The Disaster Artist) koji ujedno tumači jednu od glavnih uloga i Bruce Thierry Cheung (The Color of Time, Don’t Come Back from the Moon). Scenarij potpisuju Jeremy Cheung, Jay Davis i Bruce Thierry Cheung. Osim već spomenutog Franca ostale uloge tumače Milla Jovovich (Resident Evil), Lucy Liu (Kill Bill), Suki Waterhouse (Pride and Prejudice and Zombies), Jeffrey Wahlberg (Counterpart), Method Man (Keanu), Snoop Dogg (The Joker’s Wild), Margarita Levieva (The Deuce), Elisha Henig (Alex, Inc.) i Scott Haze (Only the Brave).

Future World na velika platna stiže 25. svibnja.

Future World

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics