Sluškinjina priča: prvi teaser za 4. sezonu!

Hulu je objavio prvi teaser trailer za četvrtu sezonu distopijske serije Sluškinjina priča (The Handmaid’s Tale). Teaser otkriva kako June nastavlja pobunu protiv totalitarnog režima u Gileadu, nakon što je na kraju treće sezone završila pod skrbi kolegica sluškinja, zbog zadobivenih ozljeda vatrenim oružjem. Iako je njezin plan da pomogne mnogobrojnim djevojkama da pobjegnu iz Gileada uspio, još uvijek je preostalo puno posla.

Akcijom nabijeni kadrovi prikazuju revoluciju u tijeku, dok June i njeni saveznici rade na nasilnom rušenju Gileadovog opresivnog društva. Offred govori kako se ne može odmarati, da njezina kćer i kolegice zaslužuju bolje, i da promjena neće doći lako.

Serija je većim dijelom prilagodila istoimeni roman Margaret Atwood još u prvoj sezoni, te se počela odvajati od izvornog materijala u drugoj i trećoj sezoni, šireći taj svijet i pokazujući kako su sluškinje i njihovi malobrojni saveznici počeli bježati ili se boriti protiv svojih tlačitelja.

Glavne uloge tumače Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle i Amanda Brugel. U trećoj sezoni su se pridružili Christopher Meloni i Elizabeth Reaser, a u četvrtoj sezoni je Sam Jaeger postao dio stalne postave. Glavni izvršni producent i scenarist serije je Bruce Miller. Ostali izvršni producenti su Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears i Ilene Chaiken.

Fanovi serije će morati biti strpljivi, jer iako je prvi teaser za četvrtu sezonu upravo ugledao svjetlo dana, Hulu je najavio da ona stiže tek 2021. godine. Do odgode je došlo jer serija nije uspjela zaključiti svoju produkciju prije pandemije koronavirusa.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics