Slumberland: trailer i poster za Netflixovu obiteljsku fantasy avanturu!

Netflix je u kolovozu objavio prvi teaser za visokobudžetni, obiteljski fantasy film Slumberland, redatelja Francisa Lawrencea (Constantine, I Am Legend, Hunger Games, Red Sparrow), a sada je konačno objavljen puni trailer i poster. Dok je prvi teaser dao samo djelić uvida u neobični lik Flipa, trailer ga stavlja u prvi plan dok dobivamo i bolji uvid njegovog putovanja s djevojčicom Nemo.

Scenaristi filma su David Guion i Michael Handelman (Night at the Museum: The Secret Tomb), dok su izvršni producenti Guion, Handelman i Ray Angelic. Glavne uloge tumače Jason Momoa (Aquaman), kao ekscentrični odmetnik Flip koji je napola čovjek, napola čudovište i Marlow Barkley (Single Parents) koja tumači Nemo, djevojčicu koja putuje u tajni svijet snova u potrazi za ocem. Riječ je o filmu koji je donekle baziran na stripu Little Nemo in Slumberland Winsora McCayja iz 1905. godine.

Slumberland vodi publiku na čarobno mjesto, svijet snova u kojem prerano sazrela Nemo i njezin ekscentrični pratitelj Flip kreću u avanturu života. Nakon što se njezin otac Peter neočekivano izgubi na moru, idilična egzistencija djevojčice se izokreće kada je poslana živjeti u grad sa svojim dobronamjernim, ali dosadnim ujakom Phillipom. Njezina nova škola i nova dnevna rutina su izazovne, no noću, tajna karta fantastičnog svijeta Slumberlanda povezuje Nemo s Flipom, grubim, ali simpatičnim odmetnikom koji brzo postaje njezin partner i vodič. Ona i Flip uskoro se nađu na nevjerojatnom putovanju prolazeći kroz snove i bježeći od noćnih mora, gdje se Nemo počinje nadati da će se ponovno ujediniti sa svojim ocem.

Ostale uloge tumače Kyle Chandler (Friday Night Lights, Argo), Chris O’Dowd (State of the Union, Moone Boy), India de Beaufort (Veep, One Day at a Time) i Weruche Opia (Inside No. 9, I May Destroy You).

Slumberland na Netflix stiže 18. studenog.

Slumberland

Slumberland

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics