Sletio je prvi trailer i poster za Captain Marvel

Upravo je objavljen prvi trailer za Captain Marvel koji uvodi novog i još k tome najjačeg heroja u Marvelov kinematografski svemir. Trailer predstavlja prvi pogled na Captain Marvel u akciji, i možemo slobodno reći da je riječ o vrlo snažnom predstavljanju ujedno i prvog filma kojeg predvodi ženski lik u Marvelovom kinematografskom svemiru.

Režiseri filma su Anna Boden i Ryan Fleck (Mississippi Grind), a scenarij potpisuju Meg LeFauve (Inside Out), Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider), Liz Flahive & Carly Mensch (GLOW), kao Boden i Fleck. Film je priča o postanku heroja, ali zanimljivo je da kada film počne Carol Danvers već ima svoje moći. Ona je napustila svoj život na Zemlji da bi se pridružila elitnoj vojnoj jedinici Starforce, na Kreeovom planetu Hala.

“Ona nije superheroj koji je savršen, niti ima bilo kakve poveznice s božanskim. No ono što je čini posebnom je upravo koliko je ljudska. Ona je duhovita, ali ne priča uvijek smiješne viceve. Zna biti tvrdoglava i nesmotrena, te ne donosi uvijek najbolje odluke za sebe. No u svojoj srži ima toliko srca i ljudskosti sa svim popratnim ‘neredom’.” – izjavila je Boden, prva ženska redateljica u Marvelovom kinematografskom svemiru.

Glavne uloge tumače Brie Larson kao Carol Danvers aka Captain Marvel, Samuel L. Jackson i Clark Gregg repriziraju svoje uloge kao članovi S.H.I.E.L.D.-a Nick Fury i Phil Coulson, Lee Pace kao Ronan, Djimon Hounsou kao Korath iz filma Guardians of the Galaxy. Glumačku ekipu također čine Lashana Lynch kao Gemma Chan, Ben Mendelsohn kao Talos, Jude Law kao vođa elitne jedinice Starforce, Algenis Perez Soto, Rune Temte i McKenna Grace.

Captain Marvel u kina stiže 08. ožujka 2019. godine.

Captain Marvel

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics