Sletio je novi trailer za Avengers: Endgame

Iznenađenje! Danas je nenajavljeno stigao novi trailer i poster za Avengers: Endgame. Riječ je o ne samo fantastičnom iznenađenju, nego i o spektakularnom traileru koji uistinu otkriva da je baza filma kulminacija događaja svih dosadašnjih filmova Marvelovog kinematografskog svemira. Prekrasno evocira snimke iz prošlih filmova, primarno onih s originalnom postavom Avengersa. I to je više manje ono što nam je i preostalno nakon što se slegnula prašina poslije događaja filma Avengers: Infinity War. Po posljednji puta se originalni Avengersi ujedinjuju i kreću ponovo u akciju.

No novi trailer ne čine samo snimke starih filmova, nego smo dobili i nešto novih materijala iz nadolazećeg spektakla. Očekivano tu je sada i Brie Larson kao Kapetanica Marvel, a otkrivena su i nova futuristička odijela/uniforme za koje se i dalje nagađa da će služiti za “putovanje kroz vrijeme”. Također smo dobili i konačnu potvrdu kako su Tony Stark i Nebula uspjeli stići nazad na Zemlju, a otkriven je i kratak pogled na Rocketa i Ant-Mana u borbi, iako ne vidimo protiv koga se bore.

Nadolazeći film se nastavlja na događaje iz Avengers: Infinity War gdje je Thanos požnjeo pobjedu u svojoj misiji da prikupi svo kamenje beskonačnosti te da pomoću rukavice beskonačnosti ugasi polovicu svih života u svemiru. Kao rezulatat ostali smo bez nekih iznimno dragih heroja, koji su se pretvorili u prašinu. No neki su ostali stajati poput Kapetana Amerike, Iron Mana, Thora, Crne udovice, Hulka… Svi su oni veterani bitke, ali nikada do sada nisu morali podnijeti toliki gubitak.

Glavne uloge u filmu tumače Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Paul Rudd, Don Cheadle, Karen Gillan i Brie Larson.

Avengers: Endgame u kina stiže 26. travnja.

“Svijet se promjenio, i nitko od nas se ne može vratiti na ono što je bio. Sve što možemo učiniti je da damo najbolje od sebe i ponekad najbolje što možemo učiniti je da krenemo iz početka.”

Avengers: Endgame

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Beetlejuice 2: Willem Dafoe otkrio je detalje o svojoj ulozi u filmu!

Bubimir, Bubimir, Bubimir! Svi ste već vjerojatno čuli da stiže Beetlejuice 2 iliti Bubimir 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics