Sletio je novi magični trailer za film Dumbo

Disney je objavio novi trailer za svoju live action verziju klasičnog animiranog filma Dumbo kojeg režira Tim Burton prema scenariju Ehrena Krugera, scenarista odgovornog za tri od pet Transformers filmova redatelja Michaela Baya.

Baziran na prekrasnom, tužnom i duhovitom animiranom filmu iz 1941. godine o malenom sloniću golemih ušiju kojeg jato vrana nauči kako je otpor gravitaciji samo pitanje vjere u sebe, filmska se verzija zbiva se 1930ih u cirkusu gdje se obitelj Holta Farriera (Colin FarrellSaving Mr. Banks) brine za Dumba, tek rođenog slonića golemih ušiju koji posjeduje čarobnu moć letenja. U filmu se također pojavljuju i Michael Keaton (Beetlejuice), Danny DeVito (Batman Returns) i Eva Green (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) – redom nagrađivani glumački veterani koji su surađivali sa Burtonom u njegovim ranijim filmskim projektima.

Novi trailer sadrži pristojnu količinu do sada neviđenih snimki, pogotovo onih vezanih uz lik Maxa Medicija, vlasnik slabostojećeg cirkusa Medici Bros. Koliko možemo prosuditi na osnovu prikazane interakcije s malim slonićem, Max pomalo naginje liku negativca. Incijalno je sav uzbuđen oko nove atrakcije za njegov cirkus, no kada se ispostavi da beba ima iznimno velike uši Max će zaključiti da je ružan i da od slonića neće biti nikakve koristi ako se nešto ne poduzme u vezi njegovih ušiju. Očito je da će se “pjesma” promjeniti čim se ustanovi da Dumbo može letjeti, a tada na scenu stupa pravi zlikovac ove priče…

Dumbo u kina stiže 29. ožujka. I čisto da znate, uskoro na Inverzijin webshop stižu i prekrasne Funko POP! figurice iz filma.

Dumbo

Dumbo

Check Also

Serija Space Force stiže u svibnju, a tu su i prve fotke!

Netflixova ambiciozna komična serija Space Force je najavljena još u siječnju prošle godine. Tada smo …

Stargirl: Courtney ima svoje planove kako biti superheroina!

The CW-ov i DC-jev svemir sljedeći mjesec dobiva novu zajedničku superherojsku prinovu – Stargirl. Serija …

Web Statistics