Sletio je napeti teaser za A Quiet Place: Part II

Paramount je objavio prvi, napeti teaser i poster za film A Quiet Place Part II, koji se nastavlja na događaje prvog filma, kojeg ukoliko još niste možete trenutno pogledati na Amazonu. Puni trailer stiže vrlo brzo, i to za samu Novu godinu.

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se sada mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upute u nepoznato, brzo shvaćaju da stvorenja koja love putem zvuka nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčanog puta.

“Volim tu ideju prvog filma da smo Emily i ja kao likovi željeli samo preživjeti, umjesto napredovati prema boljemu. Sve što je [moj lik] htio učiniti je preživjeti.” izjavio je Krasinski za Total Film. A [njezin lik] govori: “To nije dovoljno. Moramo napredovati. Moramo pustiti ovu djecu da budu čitava ljudska bića.” I nakon što mene više nema, sviđa mi se vidjeti kada se Emily stvarno bori s tim – da je možda opstanak bio taj put. I da je možda ta ideja napredovanja bila previše opasna.”

Glavne uloge tumače opet Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe, dok se od većih novih likova glumačkoj ekipi pridružuju Cillian Murphy i Djimon Hounsou.

A Quiet Place: Part II u kina stiže 20. ožujka 2020. godine.

A Quiet Place: Part II
Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) i Evelyn (Emily Blunt).

A Quiet Place: Part II

Check Also

Constantine: šuška se o novom filmu kojeg navodno razvija Warner Bros.

DC-jev John Constantine je tijekom godina doživio mnogo adaptacija, a sada kada J.J. Abrams razvija …

Trailer za jezivi Lovecraftovski film The Beach House

Ponekad zabava na suncu može krenuti u vrlo krivom smjeru. Koliko to točno krivo može …

Web Statistics