Sletio je napeti teaser za A Quiet Place: Part II

Paramount je objavio prvi, napeti teaser i poster za film A Quiet Place Part II, koji se nastavlja na događaje prvog filma, kojeg ukoliko još niste možete trenutno pogledati na Amazonu. Puni trailer stiže vrlo brzo, i to za samu Novu godinu.

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se sada mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upute u nepoznato, brzo shvaćaju da stvorenja koja love putem zvuka nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčanog puta.

“Volim tu ideju prvog filma da smo Emily i ja kao likovi željeli samo preživjeti, umjesto napredovati prema boljemu. Sve što je [moj lik] htio učiniti je preživjeti.” izjavio je Krasinski za Total Film. A [njezin lik] govori: “To nije dovoljno. Moramo napredovati. Moramo pustiti ovu djecu da budu čitava ljudska bića.” I nakon što mene više nema, sviđa mi se vidjeti kada se Emily stvarno bori s tim – da je možda opstanak bio taj put. I da je možda ta ideja napredovanja bila previše opasna.”

Glavne uloge tumače opet Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe, dok se od većih novih likova glumačkoj ekipi pridružuju Cillian Murphy i Djimon Hounsou.

A Quiet Place: Part II u kina stiže 20. ožujka 2020. godine.

A Quiet Place: Part II
Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) i Evelyn (Emily Blunt).

A Quiet Place: Part II

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics