NYCC: sletio je i prvi trailer za 2. sezonu Lost in Space

Netflix je u sklopu panela na New York Comic-Conu objavio prvi trailer za drugu sezonu serije Lost in Space. Sudeći prema viđenom nova pustolovina postaje još veća, s više opasnosti. Glavni fokus trailera i najvjerojatnije glavne radnje barem prvog dijela druge sezone je potraga za Robotom. Trenutno je Robot nasukan na planetu s kojeg ne vidi način kako da se vrati obitelji Robinson. Stoga je Will na sebe preuzeo zadatak da odgonetne gdje se Robot nalazi. Čini se da je njegova veza s Robotom i dalje jaka, ali ne samo klasična povezanost, jer trailer daje naslutiti kako je to puno više, te da bi Will upravo preko te neobjašnjive povezanosti mogao pronaći lokaciju koju traži.

Druga sezona se odvija sedam mjeseci nakon događaja prve. Obitelj Robinsons će istraživati planete koje su otkrili na kraju prve sezone, ali će otkrivati i nove infomacije uz podrijetlo Robota, kao i njegove uloge u svemiru.

Glavne uloge tumače Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) kao John Robinson, Molly Parker (House of Cards, Deadwood) kao Maureen Robinson, Taylor Russell (Falling Skies) kao Judy, Mina Sundwall (Maggie’s Plan, Freeheld) kao Penny, i Max Jenkins (Sense8, Betrayal) kao Will Robinson. Tu su i Parker Posey kao dr. Smith, Ignacio Serricchio kao Don West i Brian Steele kao Robot.

U drugoj sezoni očekuje nas i novo lice, JJ Field (The Romanoffs) kao Ben Adler, koji se opisuje kao šef naprednih sustava i umjetne inteligencije. Klip koji je također prikazan u sklopu panela otkriva kako Adler obitelji Robinsons govori da postoji još jedna vanzemaljska inteligencija – Scarecrow.

Lost in Space 2 na Netflix stiže ni manje ni više nego 24. prosinca, sa svih 10 epizoda.

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Lost in Space

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics