Simu Liu i Sam Worthington u prvom traileru za SF triler Simulant!

Objavljen je prvi službeni trailer za nezavisni SF triler Simulant. Film je režirala April Mullen (Wander), a scenarij potpisuje Ryan Christopher Churchill (Love Your Enemy). Riječ je o kanadskoj produkciji koju su financirali TPC i National Bank of Canada. Trailer ne izgleda pretjerano uzbudljivo, no to je primarno radi priče koja se čini sažvakana toliko puta da u ovakvom generičkom izdanju, bez ičega što ju čini drugačijom naprosto ne može previše zaintrigirati. Već na prvi pogled film izgleda kao okljaštrena verzija Blade Runnera s twistom. Glavno pitanje kojim se film bavi je, možemo li koegzistirati s umjetnom inteligencijom? Sve u svemu, Simulant za sada izgleda kao vrlo ‘lagana’ razbibriga, ali to ćemo svakako i provjeriti ovo ljeto kada film stiže u kina.

Radnja se odvija u budućnosti gdje androidi (SIMS) i ljudi koegzistiraju. U centru zbivanja je Faye koja je sa aparata isključila svog muža, a sada se ne može natjerati da isključi Evana, njegovog androida. Umjesto da ga deaktivira Faye ga otpravlja da živi sam u ilegali. Evan tamo upoznaje Caseyja, briljantnog programera koji mu pomaže da postane bliže čovjeku kako bi ponovno osvojio Faye. No Evanovog novog prijatelja, radi ispitivanja traži odlučni agent za provedbu usklađenosti s umjetnom inteligencijom (AICE). Stoga Evan mora osvojiti Fayeino srce prije nego što budu otkriveni i on izgubi sve.

Glavne uloge tumače Jordana Brewster (The Fast and the Furious), Sam Worthington (Avatar), Robbie Amell (Resident Evil: Welcome to Raccoon City), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) i Alicia Sanz (From Dusk Till Dawn: The Series). Producenti su Tim Doiron i James van der Woerd.

Simulant u kina stiže 07. lipnja.

Simulant

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics