Istina će isplivati na površinu u prvom traileru za distopijsku seriju Silo!

Apple je konačno otkrio prvi službeni teaser i poster za distopijsku seriju Silo iliti Silos, koja na streaming platformu stiže u svibnju. Riječ je o seriji koja se temelji na popularnom književenom serijalu autora Hugha Howeyja. Serija je inače inicijalno razvijana pod nazivom Wool, koji je ujedno naziv prve knjige trilogije. Tvorac, showrunner i glavni scenarist serije je Graham Yost (Justified, Sneaky Pete), dok su redatelji David Semel (American Horror Story, The Nevers) i Morten Tyldum (The Imitation Game, Defending Jacob). Izvršni producenti su Graham Yost, Rebecca Ferguson, Morten Tyldum, Hugh Howey, Remi Aubuchon, Fred Golan, Nina Jack i Ingrid Escajeda.

Priča je to o posljednjih deset tisuća ljudi na zemlji, čiji je dom kilometrima dubok silos koji ih štiti od otrovnog i smrtonosnog vanjskog svijeta. Međutim, nitko ne zna kada i zašto je silos sagrađen, a svatko tko pokuša saznati te odgovore snosi kobne posljedice. Rebecca Ferguson tumači Juliette, inženjerku, koja traži odgovore o ubojstvu voljene osobe i nailazi na misterij koji je daleko dublji nego što je ikada mogla zamisliti, što ju navodi da otkrije da ako vas ne ubiju laži, istina hoće.

Osim Ferguson ostatak glavne glumačke postave čine Tim Robbins (The Shawshank Redemption), Rashida Jones (Parks and Recreation), David Oyelowo (Selma), Common (The Chi), Harriet Walter (Succession), Avi Nash (The Walking Dead), Chinaza Uche (Dickinson) i Iain Glen (Game of Thrones).

Nama na prvi pogled izgleda zanimljivo, a vama? Kod nas je Znanje objavilo prva dva romana serijala. Prvi, preveden kao Silos izašao je 2013. godine, i njegovu recenziju možete pročitati ovdje. Drugi nastavak, Smjena, objavljen je 2014. godine. Kod nas na webshopu trenutno imamo akciju na taj paket, a možete ga kupiti ovdje.

Silo na Apple TV Plus stiže 05. svibnja s prve dvije epizode.

Silo

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics