Short Treks: prvi pogled na dvije animirane epizode!

Star Trek se nije zaputio u svijet animacije već neko duže vrijeme, još od Zvjezdanih staza: animirane serije (Star Trek: The Animated Series), koja se prikazivala od 1973. do 1975. godine, i gdje su svoje glasove likovima posudili William Shatner, Leonard Nimoy i većina postave orginalne serije. Oni su oživjeli svoje likove za nove pustolovine s USS Enterpriseom. U godinama poslije toga puno se pričalo o novim animiranim Star Trek avanturama ali to je ostalo samo na tome do sada.

Ovaj tjedan stiže nova porcija Star Trek: Short Treksa, i to čak dva komada, ali animiranog formata. Prva mini epizoda nosi naslov The Girl Who Made the Stars, a druga Ephraim and Dot. Potonju je režirao kompozitor Michael Giacchino, a scenarij potpisuju Chris Silvestri i Anthony Maranville (dvojac koji je napisao 10. epizodu 2. sezone Star Trek: Discoveryja: The Red Angel). Tardigrade Ephraim leti svojom micelijalnom mrežom kada ga neočekivani susret odvede na ludu avanturu svemirom.

The Girl Who Made the Stars je režirao Olatunde Osunsanmi, a scenarij potpisuje Brandon Schultz. Kada olujno nevrijeme s munjama uplaši mladu Michael Burnham, njezin otac nastoji ublažiti njezin strah s mitskom pričom o hrabroj djevojčici koja se suočila s vlastitim strahom.

Obje animirane Star Trek: Short Treks mini epizode na CBS All Access stižu 12. prosinca. Do tada vrijeme prikratite prvim teaserima i ekskluzivnim fotografijama. No ove dvije animirane epizode tek su početak nove animirane priče Star Treka jer uskoro stiže Star Trek: Lower Decks, humoristični animirani serijal za odraslu publiku, ali i animirani serijal za djecu kojeg priprema Nickelodeon.

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Star Trek: Short Treks

Check Also

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

3 Body Problem: stižu nove epizode popularne serije!

S obzirom na popularnost Netflixove SF serije 3 Body Problem (Problem triju tijela) zapravo nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics