She-Hulk: Attorney at Law, prvi trailer i poster!

Disney je konačno objavio trailer i poster za njihovu nadolazeću seriju She-Hulk. Serija sada ima i puni službeni naziv She-Hulk: Attorney at Law. Scenaristica serije je Jessica Gao (Rick and Morty, Silicon Valley), dok su redateljice i izvršne producentice Kat Coiro (Dead to Me, Marry Me) i Anu Valia (Lucia, Before and After).

She-Hulk predvodi dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Tatiana Maslany (Orphan Black) kao Jennifer Walters. Ostala poznata imena koja smo već viđali ranije s njihovim MCU ulogama su zvijezda Osvetnika Mark Ruffalo kao Bruce Banner/The Hulk, Benedict Wong kao Wong (Doctor Strange) i Tim Roth (The Incredible Hulk) kao Abomination. Uz njih ćemo također gledati i Jameelu Jamil, Ginger Gonzagu, Renée Elise Goldsberry, Josha Segarru i Megan Thee Stallion.

Ovaj trailer jasno daje do znanja da serija She-Hulk nije nalik ničemu što smo do sada imali prilike vidjeli na Disney Plus platformi. Tonski je očito usiderna u komediju, i premda smo već vidjeli odvjetničke serije sa superherojima, ima osebujnu premisu koja je izdvaja od ostalih. Da li vam se ova formula sviđa ili ne, to je već druga priča. No razumijemo potrebu za različitim tipovima Marvelovih serija, jer nitko ne želi da su sve na isti ili vrlo sličan kalup, s obzirom da bi brzo došlo do zamora materijala.

Walters ne želi biti superheroina. Ono što želi je da bude normalna odvjetnica, da može izlaziti van i uživati ​​u vremenu sa svojim prijateljima, ali na žalost za nju pati od nama već poznatog problema: pretvara se u She-Hulk kad je ljuta ili uplašena. Ono što je vrlo zanimljivo je da je u stripovima She-Hulk dio trenutnog popisa Osvetnika, ali u traileru naglašava da nije zainteresirana za pridruživanje njihovim redovima.

She-Hulk: Attorney at Law na Disney Plus platformu premijerno stiže 17. kolovoza.

She-Hulk: Attorney at Law

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

The Boogeyman: prvi trailer za Kingovu adaptaciju istoimene priče!

20th Century Studios i 21 Laps objavili su prvi trailer i poster za The Boogeyman, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics