Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster i par fotografija, a zatim i prvi teaser trailer za Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Nadolazeći film je prvi Marvelov uradak s fokusom na azijskog superheroja, a trailer ima zadatak prvog predstavljanja Shang-Chija (Simu Liu), poznatog i pod imenom The Master of Kung Fu. On se mora suočiti s prošlošću za koju je mislio da ju je ostavio za sobom kada je uvučen u mrežu misteriozne organizacije Ten Rings. Njegov otac Wenwu (Tony Leung) je odgojio Shang-Chija kao svog nasljednika, a Wenwu je šef zloglasne organizacije Ten Rings. Wenwu je u filmskom svijetu bio poznat pod raznim imenima uključujući i The Mandarin.

Shang-Chi također nastavlja priču koja je dio Marvelovog kinematografskog svemira od samih početaka: Wenwu je povezan s Ten Rings, zloglasnom terorističkom organizacijom koja se prvi put spominje u Iron Manu iz 2008. godine.

Redatelj filma je Destin Daniel Cretton (Just Mercy), a scenarij potpisuju Cretton, David Callaham i Andrew Lanham. Producenti su Kevin Feige i Jonathan Schwartz, dok su izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso i Charles Newirth.

“Bilo je puno iteracija Shang-Chija kroz stripove, ali uvijek je postojao taj temeljni odnos između njega i njegovog oca koji je bio izuzetno kompliciran – i to je bilo nešto s čime sam se stvarno povezao.” – izjavio je redatelj Destin Daniel Cretton za EW. “To je bio velik dio onoga što sam predstavio: koristeći film za istraživanje psihologije djeteta koje je u mladosti trenirano da postane ubojica. Sada, kad se nalazi van svega toga, kako će naučiti redefinirati sebe u svijetu i pronaći ravnotežu u odnosu naspram oca?”

Ostale glavne uloge tumače Awkwafina, Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, Ronny Chieng i Michelle Yeoh.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings u kina stiže 03. rujna.

Shang-Chi
Shang-Chi (Simu Liu).
Shang-Chi
Xialing (Meng’er Zhang), Shang-Chi (Simu Liu) i Katy (Awkwafina).

Shang-Chi

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics