Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu serije Shadow and Bone (Sjena i kost). Iako kratki teaser ne otkriva puno o radnji nove sezone, ipak pruža dugo očekivani uvid u to gdje se nalaze glavni likovi. Alina Starkov ističe Lantsovu kako je ona Suncozovka, a ne simbol. Nakon što je postao zarobljenikom kad se sprijateljio s Ninom Zenik, vidimo da Matthiasa nekamo odvlače u lancima. Na nekom drugom mjestu, vrane su kao i uvijek dobro naoružane. Kaz Brekker, Inej Ghafa i Jesper Fahey razmahuju se oružjem po svom izboru. U teaseru smo također očekivano dobili pogled i na Mala, Alininog prijatelja iz djetinjstva kao i na njezinog neprijatelja Aleksandera Kirigana aka Mračnjaka.

Fanovi književnog predloška znaju kako će dobar dio druge sezone teći, iako uključivanje vrana spaja dva serijala Leigh Bardugo u jednu jedinstvenu priču. Ukratko, nova sezona otkriva Alinu i Mala u bijegu tražeći još jednu mitsku metu koja će im pomoći u borbi protiv Kirigana dok se potencijalno udružuju s novim saveznikom. Vrane će također biti značajno zastupljene u novoj sezoni. Vratili su se u Ketterdam i suprotstavljaju se starim rivalima.

Tvorac, showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Eric Heisserer. Ostali izvršni producenti su Bardugo, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry, Pouya Shahbazian i Lee Toland Krieger.

Nova lica druge sezone čine Patrick Gibson (The OA) kao Nikolai Lantsov, Lewis Tan (Mortal Kombat) kao Tolya Yul-Bataar, Anna Leong Brophy (Traces) kao Tamar Kir-Bataar i Jack Wolfe (The Witcher) kao Wylan Hendriks.

Druga sezona serije Shadow and Bone sa svih osam epizoda na Netflix stiže negdje 2023. godine.

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Serija True Detective obnovljena je za 5. sezonu!

Za sve vas koji ste uživali u četvrtoj sezoni HBO-ove serije True Detective (Pravi detektiv) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics