Shadow and Bone: novi trailer za Netflixovu ekranizaciju!

Netflix je objavio novi trailer za fantasy seriju Shadow and Bone, ekranizaciju romana Grishaversea autorice Leigh Bardugo. Seriju koja kombinira dva književna serijala: trilogiju Sjena i kost (Shadow and Bone) i duologiju Šest vrana (Six of Crows), i koja se kronološki odvija nakon događaja serijala Shadow and Bone iako je smještena u isti svijet.

Radnja serije se odvija u ratom razorenom svijetu gdje je nisko rangirana vojnikinja i siroče Alina Starkov upravo oslobodila izvanrednu moć koja bi mogla biti ključ za oslobađanje njene zemlje. Prijetnja čudovišnog Shadow Folda se nazire, pa je Alina otrgnuta od svega što poznaje kako bi trenirala u sklopu elitne vojske čarobnjaka poznate kao Grisha. Ali dok se bori da usavrši svoju moć, otkriva da saveznici i neprijatelji mogu biti jedno te isto i da ništa u ovom raskošnom svijetu nije onako kako se čini. U igri su opasne sile, uključujući ekipu karizmatičnih kriminalaca, a za preživljavanje će biti potrebno više od magije.

Glavne uloge tumače Jessie Mei Li kao Alina Starkov, Archie Renaux kao Malyen Oretsev, Freddy Carter kao Kaz Brekker, Amita Suman kao Inej, Kit Young kao Jesper Fahey, Ben Barnes kao general Kirigan aka the Darkling, Sujaya Dasgupta kao Zoya Nazyalensky, Daisy Head kao Genya Safin, Zoë Wanamaker kao Baghra, Kevin Eldon kao the Apparat, Luke Pasqualino kao David, Julian Kostov kao Fedyor, Jasmine Blackborow kao Marie, Gabrielle Brooks kao Nadia i Simon Sears kao Ivan.

Prvi trailer za seriju nas je uveo u epski fanatastični svijet prepun intriga, tame i misterija koji okružuje Alinu Starkov, mladu ženu sa snagom svjetlosti u žilama. No drugi trailer je ovdje kako bi naglasio visoke uloge, precizirao što je točno Alina i kako su likovi iz duologije Šest vrana povezani s njezinom pričom.

Showrunner i izvršni producent serije je Eric Heisserer (Arrival, Bird Box). Glavni redatelj i izvršni producent je Lee Toland Krieger (Age of Adaline), dok se među ostalim redateljima ističe Jeremy Webb (The Umbrella Academy, The Punisher, Altered Carbon). I Leigh Bardugo je također izvršna producentica zajedno s Shawnom Levyjem, Danom Levineom, Danom Cohenom, Joshom Barryjem za 21 Laps Entertainment te Pouyaom Shahbazianom za Loom Studios.

Osam epizoda prve sezone serije na Netflix stiže 23. travnja.

Nema drugih poput nje. I nikad ih neće biti. Pripremite se za ulazak u Grishaverse!
Duologiju Šest vrana možete kupiti na Inverzijinom webshopu, a Znanje je najavilo za skorašnji izlazak i prvi dio trilogije Sjena i kost.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics