Shadow and Bone: novi teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

Netflix je netom objavio friški teaser uoči nadolazeće sezone serije Shadow and Bone (Sjena i kost). Novi teaser je objavljen na Twitteru i iako je kratak prilično smo sigurni da će se dopasti fanovima. Teaser otkriva povratak generala Kirigana aka The Darklinga, odnosno njegovu zastrašujuću najavu povratka.

Fanovi književnog predloška znaju kako će dobar dio druge sezone teći, iako uključivanje Vrana spaja dva serijala Leigh Bardugo u jednu jedinstvenu priču. Ukratko, nova sezona otkriva Alinu i Mala u bijegu tražeći još jednu mitsku metu koja će im pomoći u borbi protiv Kirigana dok se potencijalno udružuju s novim saveznikom. Vrane će također biti značajno zastupljene u novoj sezoni. Vratili su se u Ketterdam i suprotstavljaju se starim rivalima.

Tvorac, showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Eric Heisserer. Ostali izvršni producenti su Bardugo, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen i Josh Barry, Pouya Shahbazian i Lee Toland Krieger.

Nova lica druge sezone čine Patrick Gibson (The OA) kao Nikolai Lantsov, princ koji razvija svoj alter ego po imenu Sturmhond i regrutira ekipu plaćenika i vojnika da pomognu Ravki. Opisan kao samouvjeren i vrlo razmetan. Anna Leong Brophy (Traces) kao Tamar Kir-Bataar, Grisha Heartrender (sposobnost manipuliranja tijelima) koja nosi dvije sjekire. Tolyina je sestra blizanka i LGBTQ lik; Lewis Tan (Mortal Kombat) kao Tolya Yul-Bataar, koji se opisuje kao velik i mišićav, plaćenik među ekipom Sturmhonda i Jack Wolfe (The Witcher) kao Wylan Hendriks, sin bogatog trgovca prebačen u kriminalno podzemlje nakon što se pridružio vranama kao vješti kemičar i stručnjak za eksplozive.

Druga sezona serije Shadow and Bone na Netflix stiže 16. ožujka.

Check Also

Mars Express: otkrijte francuski animirani SF noir

Predstavljamo vam još jedan animirani žanrovski film iz rubrike ‘prošlo nam je ispod radara, ali …

Finalni trailer za Marvelovu seriju Secret Invasion!

Disney Plus je objavio novi trailer za limitiranu, špijunsku SF seriju Secret Invasion, koja stavlja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics