Šesta sezona serije Lucifer je sve izglednija!

Izgledi za šestu sezonu popularne serije Lucifer su sve bolji. Pa ako ništa drugo možemo reći kako s Luciferom nikad nije dosadno, kako i priliči. Za sada se sve više čini da peta sezona ipak neće biti i posljednja kako je svojedobno najavljeno. Svi već znate da je serija na Fox-u provela tri sezone nakon čega je otkazana, a od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix. No isto tako Netflix je seriju otpratio u pakao s petom sezonom koja je ujedno trebala biti i posljednja. Upravo radi toga mnoge je iznenadila nedavna vijest da su Netflix i Warner Bros. Television u razgovorima oko produžetka serije na šestu sezonu. Nemojte nas krivo shvatiti, nama je serija “guilty pleasure” pa nas je ta vijest ugodno iznenadila, iako smo bili potpuno nepripremljeni za to.

Nakon vijesti o pregovorima sljedeće relevantne informacije o možebitnoj šestoj sezoni Lucifera jučer je ekskluzivno objavio TVLine. Netflix i Warner Bros. Television su i dalje u spomenutim pregovorima, ali showrunneri Ildy Modrovich i Joe Henderson su zaključili svoj ugovor za potencijalnu novu sezonu, što je prvi korak prema oživljavanju serije. Drugi korak je zaključenje ugovora glavnog glumca Toma Ellisa aka Lucifera Morningstara, i iako su pregovori oko njegovog ugovora još u tijeku obje strane navodno očekuju pozitivan rasplet. Ukoliko Warner Bros. Television i Netflix osiguraju sve uvjete za šestu sezonu ona bi se trabala sastojati negdje od 10 do 13 epizoda.

Zanimljivo je kako peta sezona serije još uvijek nema datum premijere (no očekuje se negdje na proljeće ili ljeto), ali barem znamo kako se sastoji od ukupno 16 epizoda, koje će biti podijeljene u dva dijela od osam epizoda. Također znamo da ćemo opet gledati i Inbar Lavi u ulozi Eve.

Lucifer

Lucifer

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics