Servant: prvi teaser za 4. sezonu Appleove horor serije!

Apple TV plus objavio je prvi teaser za iščekivanu četvrtu i ujedno finalnu sezonu horor serije Servant. Teaser nas vraća na početak priče kada je Sean Turner (Toby Kebbel) unajmio novu dadilju, Leanne (Nell Tiger Free), da se brine o bebi lutki. Pravo dijete Turnerovih je umrlo, a kako se majka Dorothy (Lauren Ambrose), nije bila u stanju suočiti s tim, koristili su lažnu bebu da bi joj ublažili bol. No, lutka postaje prava beba ubrzo nakon što Leanne stigne u kuću Turnerovih. Od tada smo svjedočili rastu Leanneinih moći, saznali kako je mlada djevojka povezana s opakim kultom i pitali se tko je ona zapravo, i tko je beba Jericho. Ovaj teaser nagovještava raspetljavanje misterija, ali također naglašava kako je Leanne postala gotovo nezaustavljiva sila prirode.

Tvorac serije i jedan od izvršnih producenata je Tony Basgallop (To the Ends of the Earth). Redatelji posljednje sezone su M. Night Shyamalan, Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held & Logan George, Kitty Green, Nimrod Antal te Veronika Franz & Severin Fiala. Shyamalan je također showrunner, te jedan od izvršnih producenata i scenarista.

Nakon napetog finala treće sezone, četvrta sezona donosi posljednje poglavlje priče o Turnerovima. Leannein rat s crkvom Church of Lesser Saints, prijeti pretakanjem na ulice Philadelphije i šire. U međuvremenu, obitelj Turner mora se suočiti ne samo s rastućom prijetnjom od Leanne, već i sa sigurnom stvarnošću da se Dorothy budi. Dok se obitelj nastavlja raspadati, pitanja konačno bivaju odgovorena: tko je Leanne Grayson i tko je dijete u njihovom domu?

Četvrta sezona serije premijerno stiže na Apple TV plus 13. siječnja 2023. godine.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics