Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u seriju Titans, ali Doom Patrol je bio pravi mali dragulj, s kojim će nam se biti teško rastati. Ono što nas donekle tješi je činjenica da ta vijest barem za produkciju nije bila iznenađenje, što znači da će obje serije dobiti zasluženi završetak. Također, ako vam to nešto znači, navodno ta odluka nije donesena radi nekakvih ušteda, uslijed udruživanja Warner Bros.-a i Discoveryja, kao što je bio slučaj s nekoliko drugih, naprasno otkazanih serija.

Obje serije su proizašle iz danas nepostojeće DC Universe streaming platforme, te su na HBO Max prešle nakon druge sezone, zajedno s animiranim serijalom za odrasle Harley Quinn, koja je u kolovozu 2022. obnovljena za četvrtu sezonu. Četvrta sezona serija Titans i Doom Patrol se sastoji od 12 epizoda koje su podijeljene u dva dijela po 6 epizoda. Stoga je za obje serije preostalo još 6 epizoda koje će na HBO Max stići kasnije ove godine.

I serija Titans, kao i Doom Patrol su dobro kotirale kod kritike, s visokim ocjenama na stranici Rotten Tomatoes, a dobro su prolazile i po pitanju gledanosti na HBO-ovoj streaming platformi.

“Neizmjerno sam ponosan na našu nadarenu glumačku postavu, ekipu i scenariste i njihove napore da ‘ožive’ svih četrdeset devet epizoda u posljednjih pet i više godina. Nisam mogao poželjeti bolje partnere od Berlanti Productionsa, Warner Bros. Televisiona i HBO Maxa, kao i s početka Geoffa Johnsa i Akive Goldsmana. Nevjerojatno sam zahvalan na njihovom nepokolebljivom povjerenju tijekom ovog procesa. Na kraju, moram zahvaliti našim nevjerojatnim fanovima na njihovoj kontinuiranoj podršci, angažmanu i strastvenoj zajednici koju su izgradili oko naše serije. Preostalo nam je šest epizoda koje možemo objaviti svijetu za koje se nadamo da će našim voljenim likovima dati kreativan završetak za koji svi znamo da zaslužuju.” – izjavio je Greg Walker, showrunner serije Titans.

“Našim partnerima HBO Maxu, Warner Bros. Televisionu, Berlanti Productionsu i DC Studiosu koji su nam pružili divnu podršku, zahvaljujemo što ste nam podilazili u protekle četiri sezone. Također, što ste to pušili? Našoj briljantnoj glumačkoj ekipi, neukrotivoj ekipi, neustrašivom scenarističkom osoblju i, najviše od svega, našim prekrasnim fanovima: hvala vam još i više. Vi ste omogućili ‘ovu vožnju’ koja se događa jednom u životu.” – izjavio je Jeremy Carver, showrunner serije Doom Patrol.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics