Amazonova serija The Lord of the Rings okupila je većinu glumačke postave!

Amazon je sastavio većinu svoje družine. I uskoro se kreće u novu postolovinu. Kao što i naslov kaže, nadolazeća prikvel serija The Lord of the Rings je i službeno okupila i obznanila većinu svoje glavne glumačke postave:

Robert Aramayo (Game of Thrones, Mindhunter) koji je zamjenio Willa Poultera, na audiciji je bio kao Beldor; Owain Arthur (Babylon, A Confession); Nazanin Boniadi (Homeland, How I Met Your Mother); Tom Budge (The Pacific, The Proposition); Morfydd Clark (Dracula, His Dark Materials) kao mlada Galadriel; Ismael Cruz Córdova (The Mandalorian, The Undoing); Ema Horvath (The Gallows 2, The Mortuary Collection); Markella Kavenagh (Picnic at Hanging Rock, The Cry) na audiciji je bila kao Tyra; Joseph Mawle (Game of Thrones, Birdsong) kao neimenovani zlikovac, na audiciji je bio kao Oren; Tyroe Muhafidin (Two Sands, Caravan); Sophia Nomvete, kazališna glumica; Megan Richards (Wanderlust, Pan Tau); Dylan Smith (Into the Badlands, I Am The Night); Charlie Vickers (Medici: Masters of Florence) i Daniel Weyman (Dunkirk, A Very English Scandal).

Produkcija na seriji počinje u veljači na Novom Zelandu, a na malim ekranima se očekuje negdje 2021. godine. Za one koji nekim čudom ne znaju, ponovit ćemo da je serija još prošle godine službeno dobila i ranu obnovu za drugu sezonu. Tada je također otkriveno kako će ekipa koja radi na prvoj sezoni, nakon snimanja prve dvije epizode uzeti dovoljno vremena/pauze (4-5 mjeseci) kako bi mapirali drugu sezonu. Što je standardna praksa za serije koje idu “straight-to-series”, jer omogućava producentima da dobro prouče i procjene snimljeni materijal, kao što bi inače bio slučaj s pilotom.

J.A. Bayona će režirati prve dvije epizode prve sezone. Glavni scenristički duo, showrunneri i izvršni producenti su J.D. Payne i Patrick McKay. Ostali izvršni producenti su Bayona i njegov produkcijski partner Belén Atienza, te Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado kao i scenaristi Gennifer Hutchison, Jason Cahill i Justin Doble. Bryan Cogman i Stephany Folsom su savjetodavni producenti, Ron Ames je producent, Helen Shang koproducent, a Glenise Mullins scenaristički savjetnik.

The Lord Of The Rings

Check Also

Prvi, eksplozivni teaser za Snyderov film Army of the Dead!

Netflix je konačno objavio prvi službeni teaser trailer za Army of the Dead, najnoviji film …

Spider-Man 3: konačno je potvrđen službeni naslov!

Nakon što su nas Marvel i ekipa malo izazivali s lažnim naslovima za Spider-Man 3 …

Web Statistics