Amazonova serija The Lord of the Rings okupila je većinu glumačke postave!

Amazon je sastavio većinu svoje družine. I uskoro se kreće u novu postolovinu. Kao što i naslov kaže, nadolazeća prikvel serija The Lord of the Rings je i službeno okupila i obznanila većinu svoje glavne glumačke postave:

Robert Aramayo (Game of Thrones, Mindhunter) koji je zamjenio Willa Poultera, na audiciji je bio kao Beldor; Owain Arthur (Babylon, A Confession); Nazanin Boniadi (Homeland, How I Met Your Mother); Tom Budge (The Pacific, The Proposition); Morfydd Clark (Dracula, His Dark Materials) kao mlada Galadriel; Ismael Cruz Córdova (The Mandalorian, The Undoing); Ema Horvath (The Gallows 2, The Mortuary Collection); Markella Kavenagh (Picnic at Hanging Rock, The Cry) na audiciji je bila kao Tyra; Joseph Mawle (Game of Thrones, Birdsong) kao neimenovani zlikovac, na audiciji je bio kao Oren; Tyroe Muhafidin (Two Sands, Caravan); Sophia Nomvete, kazališna glumica; Megan Richards (Wanderlust, Pan Tau); Dylan Smith (Into the Badlands, I Am The Night); Charlie Vickers (Medici: Masters of Florence) i Daniel Weyman (Dunkirk, A Very English Scandal).

Produkcija na seriji počinje u veljači na Novom Zelandu, a na malim ekranima se očekuje negdje 2021. godine. Za one koji nekim čudom ne znaju, ponovit ćemo da je serija još prošle godine službeno dobila i ranu obnovu za drugu sezonu. Tada je također otkriveno kako će ekipa koja radi na prvoj sezoni, nakon snimanja prve dvije epizode uzeti dovoljno vremena/pauze (4-5 mjeseci) kako bi mapirali drugu sezonu. Što je standardna praksa za serije koje idu “straight-to-series”, jer omogućava producentima da dobro prouče i procjene snimljeni materijal, kao što bi inače bio slučaj s pilotom.

J.A. Bayona će režirati prve dvije epizode prve sezone. Glavni scenristički duo, showrunneri i izvršni producenti su J.D. Payne i Patrick McKay. Ostali izvršni producenti su Bayona i njegov produkcijski partner Belén Atienza, te Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly, Sharon Tal Yguado kao i scenaristi Gennifer Hutchison, Jason Cahill i Justin Doble. Bryan Cogman i Stephany Folsom su savjetodavni producenti, Ron Ames je producent, Helen Shang koproducent, a Glenise Mullins scenaristički savjetnik.

The Lord Of The Rings

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics