Amazonova serija The Dark Tower uskoro započinje sa snimanjem

U slučaju da ste zaboravili podsjećamo vas da Amazon Studios i dalje radi na adaptaciji književnog serijala The Dark Tower autora Stephena Kinga, a produkcija kreće ovog proljeća.

Serija će se sastojati od ukupno 13 jednosatnih epizoda, a razvijaju je Glen Mazzara (The Walking Dead), Akiva Goldsman (Titans, Star Trek: Discovery) i Stephen King. Trenutno traje proces sastavljanja glumačke postave, a snimanje bi trebalo početi sredinom travnja i to ni manje ni više nego tu u Hrvatskoj gdje se očekuje da će trajati sve kraja lipnja.

Prema navodima stranice That Hashtag Show jedan od glavnih razloga odgađanja početka produkcije jest da se serija može što više distancirati od istoimenog, neuspješnog filma iz 2017. godine u kojem su glumili Idris Elba i Matthew McConaughey. To je vrlo uvjerljiv razlog jer iako je riječ o seriji koja će biti potpuni reboot, nakon fijaska s filmom uzbuđenje za franšizu je drastično opalo.

Originalni plan je uključivao trilogiju filmova The Dark Tower za veliki ekran i TV seriju koje bi se odvijala između filmova, ispunjavajući rupe u priči iz prošlosti Rolanda Deschaina. Međutim, kada je film izašao on nije ispričao priču iz Kingovog serijala. Umjesto toga, film je ponudio alternativnu verziju događaja. Zamisao o filmskoj trilogiji i popratnoj seriji je propala s filmom iz 2017. koji je u Americi zaradio 50,7 milijuna dolara, na budžet od 60 milijuna.

Amazonova serija će u fokusu imati mladog Rolanda Deschaina iz duge loze Revolveraša te na njegovu skupinu “ka-tet” koja se sastoji od Cuthberta Allgooda, Alaina Johnsa, Ileen Ritter, Jamieja De Curryja i njegove djevojke Susan Delgado. Glavni negativac će biti Marten Broadcloak. On će imati aferu s Rolandovom majkom što će značajno utjecati na radnju. Upravo ta afera će Rolanda natjerati da pokupi svoje pištolje i krene u potragu za Broadcloakom, što će pak rezultirati da njegov otac Steven krene za njim…

Za sada još uvijek nije poznato kada serija stiže na Amazon Prime.

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics