Amazonova serija The Dark Tower je pronašla svog Revolveraša i Čovjeka u crnom

Za divno čudo Amazonova serija The Dark Tower unatoč svemu nastavlja krčiti svoj put. Da je tomu tako potvrđuju i nove vijesti vezane uz kasting. Kako prenosi Variety Sam Strike (Nightflyers) će tumačiti Rolanda Deschaina aka Revolveraša, a Jasper Pääkkönen (BlacKkKlansman) će utjeloviti Randalla Flagga iliti famoznog Čovjeka u crnom.

Nakon fijaska s filmom iz 2017. godine u kojem su glumili Idris Elba i Matthew McConaughey ne treba čuditi da je Amazon išao na opciju potpunog reboota, s novim licima. Iako je svojedobno originalni plan uključivao trilogiju filmova The Dark Tower za veliki ekran i TV seriju koja bi se odvijala između filmova, ispunjavajući rupe u priči iz prošlosti Rolanda Deschaina. No, kada je film izašao on nije ispričao priču iz Kingovog serijala, nego je ponudio alternativnu verziju događaja, a to se nije dopalo gotovo nikome. Amazon će stoga nastojati ispraviti krive drine, i biti vjerniji predlošku, odnosno istoimenom serijalu knjiga autora Stephena Kinga.

Serija će se sastojati od ukupno 13 jednosatnih epizoda. Izvršni producent i showrunner je Glen Mazzara (The Walking Dead). Snimanje bi kako je još ranije navedeno trebalo početi sredinom travnja i to ni manje ni više nego tu u Hrvatskoj gdje se očekuje da će trajati sve kraja lipnja.

Amazonova serija će u fokusu imati mladog Rolanda Deschaina iz duge loze Revolveraša te na njegovu skupinu “ka-tet” koja se sastoji od Cuthberta Allgooda, Alaina Johnsa, Ileen Ritter, Jamieja De Curryja i njegove djevojke Susan Delgado. Glavni negativac će biti Marten Broadcloak. On će imati aferu s Rolandovom majkom što će značajno utjecati na radnju. Upravo ta afera će Rolanda natjerati da pokupi svoje pištolje i krene u potragu za Broadcloakom, što će pak rezultirati da njegov otac Steven krene za njim…

Za sada još uvijek nije poznato kada serija stiže na Amazon Prime.

The Dark Tower

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics