Serija Night Sky je dobila poster koji je otkrio datum premijere

Amazon je otkrio prvi poster s datumom izlaska njihove nadolazeće žanrovske dramske serije Night Sky. Tvorci serije su Holden Miller (The Son) i Daniel C. Connolly (Into the Badlands, Colony). Miller je također i scenarist te jedan od izvršnih producenata dok je Connolly showrunner i izvršni producent. Redatelj prve dvije epizode je Juan José Campanella (The Secret In Their Eyes, Halt And Catch Fire). Ostali izvršni producenti su Jimmy Miller, Sam Hansen i Philip Martin. Serija se sastoji od osam epizoda koje su koproducirali Amazon Studios i Legendary Television.

Night Sky je inicijalno bio poznat pod nazivom Lightyears. Serija je naručena još u listopadu 2020. godine, kada je zamišljeno da jednu od glavnih uloga tumači Ed O’Neill koji je projekt napustio radi obiteljskih razloga. Snimanje serije je započelo u travnju 2021., a završilo u listopadu iste godine. U fokusu priče nalaze se Irene i Franklin York, par koji krije neobičnu tajnu: u njihovom dvorištu postoji tajna odaja koja ih vodi na napušteni planet. Njih dvoje su pomno čuvali ovu tajnu, ali iznenadna pojava enigmatičnog mladića ubrzo će sve promjeniti.

Glavne uloge tumače Sissy Spacek (The Old Man and The Gun), J.K. Simmons (Being the Ricardos) i Chai Hansen (The Newsreader). Osim njih gledat ćemo i Adama Bartleyja, Julietu Zylberberg, Rocío Hernández, Kiah McKirnan, Beth Lacke, Stephena Louisa Grusha i Cass Buggé.

Night Sky na Prime Video premijerno stiže 20. svibnja.

Night Sky

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics