Serija Lucifer je obnovljena za 5. sezonu – vidimo se u paklu!

Lucifer će se ponovo uzdignuti s petom sezonom, koja će ujedno biti i posljednja za seriju.

Već i ptičice na grani znaju kako je serija na Fox-u provela tri sezone nakon čega je otkazana. Od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix, te je u lipnju 2018. uskočio u želji da udovolji brojnim fanovima koji su pod kampanjom #SaveLucifer tražili novi dom za seriju Toma Ellisa. Netflix je tako sklopio ugovor s vragom koji je Lucifera vratio u život za četvrtu sezonu, a sinoć je otkriveno kako nas očekuje i peta sezona, koja će na žalost priču privesti kraju.

Broj epizoda za petu sezonu još uvijek nije poznat, kao ni datum premijere koji najvjerojatnije možemo očekivati za godinu dana. Showrunneri serije, Joe Henderson i Ildy Modrovich, izjavili su kako su već sa završetkom četvrte sezone znali točno kako će izgledati uvod u petu.

“Iznimno smo zahvalni Netflixu za uskrsnuće naše serije za posljednju sezonu. I za to što su nam dopustili da završimo priču o Luciferu pod našim uvjetima. Još važnije, želimo zahvaliti fanovima na nevjerojatnoj strasti i podpori. Najbolje tek dolazi.”

Lucifer je serija bazirana na liku iz stripa The Sandman čiji su tvorci Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, i na spinoff strip serijalu Lucifer autora Mikea Careyja, oboje u izdanju Vertiga, DC Comicsa. Radnja prati Lucifera Morningstara (Tom Ellis), koji nakon što izgubi motivaciju da bude gospodarom pakla seli u svijet smrtnika, točnije u Los Angeles gdje pokušava uživati u svojoj “mirovini”. No nakon opasnih događaja njegovo zanemarivanje “izvornog” posla mu počinje stvarati probleme te uz pomoć mlade policajke (Lauren German) mora riješiti slučajeve koji bi mu mogli pomoći s njegovim problemima i dopustiti mu nastavak mirnog besmrtnog života.

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics