Serija Loki je dobila obnovu za drugu sezonu!

Serija Loki je došla do kraja svoje (kratke) prve sezone na Disney Plus platformi. Fanovi koji su strpljivo gledali do kraja odjavne špice su odmah po završetku šeste epizode dobili potvrdu da to nije posljednja Lokijeva avantura. Marvel nam je tako dao do znanja da je Loki službeno obnovljen za drugu sezonu.

Ne možemo reći da smo iznenađeni s ovom viješću, dapače očekivali smo je. Jer već neko vrijeme znamo da je vjerojatnost za drugu sezonu bila više nego izgledna. Još u studenom prošle godine je izašla vijest da je serija ‘potiho’ obnovljena za novu sezonu, kako je nagovjestio popis na Production Weeklyju, publikaciji u kojoj su izlistani predstojeći projekti, i tada je kao datum početka snimanja druge sezone serije bio naveden siječanj 2022. godine. Tada je također bilo navedeno i da će se nova sezona snimati pod radnim nazivom Architect. A početkom ove godine Michael Waldron, glavni scenarist Lokija je potpisao sveobuhvatan ugovor s Disneyjem prema kojem se očekuje njegov angažman na novom filmu Ratova zvijezda, dok je Deadline izvijestio i da se očekuje njegov povratak za potrebe druge sezone Lokija. I na kraju krajeva čak je i sam Tom Hiddleston iliti bog nepodopština i spletki još u svibnju izjavio: “Već sam se oprostio od lika. Pa sam se pozdravio s njim. Onda sam se od lika oprostio [ponovo]. Pretpostavljam da sam naučio ne izvoditi pretpostavke. Samo sam zahvalan što sam još uvijek ovdje, a ima još novih ‘cesta’ za istraživanje.”

U svakom slučaju Lokijeva premisa je vrlo zahvalna za daljnje istraživanje serije, odnosno višestruke sezone. Očekuje se da druga sezona stiže ili kasnije 2022. godine ili ranije 2023. godine. U međuvremenu fanovi imaju za istraživati druge Marvelove serije, kojih definitivno ne manjka, pa još ove godine stižu What If…?, Hawkeye i Ms. Marvel, dok se 2022. očekuju Moon Knight, She-Hulk i Secret Invasion.

Također nemojte propustiti i naš skorašnji osvrt na prvu sezonu Lokija kojeg se nadamo isporučiti još ovaj tjedan!

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics