Serija Game of Thrones: House of the Dragon je počela s produkcijom!

HBO je službeno najavio početak produkcije na prikvel seriji Igra prijestolja – House of the Dragon. U najavi je istaknuto kako se serija očekuje 2022. godine na HBO-u i HBO Max platformi. Također su objavljene i prve fotografije s početka produkcije, koje prikazuju Emmu D’Arcy (Wanderlust, Truth Seekers) kao princezu Rhaenyru Targaryen, Paddyja Considinea (Outsider, Hot Fuzz) kao kralja Viserys Targaryen, Matta Smitha (The Crown, Doctor Who) kao princa Daemona Targaryena, Oliviu Cooke (Ready Player One, Sound of Metal) kao Alicent Hightower, Rhysa Ifansa (Elementary, Notting Hill) kao Otta Hightowera i Stevea Toussainta (Prince of Persia: The Sands of Time, Pine Gap) kao Corlysa Velaryona aka The Sea Snake. Fotografije potražite ispod članka.

Serija House of the Dragon je prikvel fokusiran na kuću Targaryen, točnije na početke Kuće Zmajeva. Temeljena na izvornom materijalu Georgea R. R. Martina “Vatra i krv”, serija će prikazati uspon i pad Kuće Targaryen, od dolaska Aegona Osvajača u Westeros pa do Plesa zmajeva, građanskog, iliti obiteljskog rata, koji je naposljetku završio smrću većine zmajeva, i pripremio teren za Ludog kralja i pobunu Roberta Baratheona.

Tvorci serije su George R.R. Martin i Ryan Condal. Showrunneri i izvršni producenti su Miguel Sapochnik i Ryan Condal, dok su suizvršni producenti George R. R. Martin i Vince Gerardis. Redatelji su Sapochnik, Clare Kilner, Geeta V. Patel i Greg Yaitanes.

House of the Dragon
Emma D’Arcy
House of the Dragon
Paddy Considine
House of the Dragon
Matt Smith
House of the Dragon
Olivia Cooke
House of the Dragon
Rhys Ifans
House of the Dragon
Steve Toussaint

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics