Serija Chucky je obnovljena za drugu sezonu!

Uoči ovotjednog finala prve sezone Chuckyja otkriveno je da je serija obnovljena za drugu sezonu. Oživljavanje popularne horor franšize je za sada prošlo vrlo uspješno, s dosegom od 9,5 milijuna gledatelja u prvoj sezoni serije kroz sve dostupne platforme. I ocjene na stranici Rotten Tomatoes govore u prilog više nego pristojnoj uspješnosti serije, s čak 90% kod kritičara i 88% od gledatelja.

“Oduševljeni smo što smo počeli povlačiti konce za drugu sezonu lutkarskog kaosa s ‘Chuckyjem’. Puno hvala našim partnerima u SAD-u, Syfy-u i UCP-u na njihovoj nevjerojatnoj podršci i vodstvu dovodeći ‘Chuckyja’ na mali ekran, većim nego ikad. A fanovima, Chucky šalje svoju još uvijek besmrtnu zahvalu i poruku: ‘Ovo nije gotovo, ni približno. Bolje pripazite na leđa u 2022.!” – izjavio je Don Mancini, tvorac franšize i izvršni producent serije.

U ovoj obnovljenoj verziji priče o Chuckyju, mali američki grad terorizira niz ubojstava nakon pojave vintage lutke Chucky na rasprodaji u dvorištu. U međuvremenu, dolazak neprijatelja – i saveznika – iz Chuckyjeve prošlosti prijeti da će razotkriti istinu iza ubojstava, kao i neispričano podrijetlo demonske lutke kao naizgled običnog djeteta koje je nekako postalo ovo zloglasno čudovište.

Glavne uloge tumače Zackary Arthur (Transparent), Teo Briones (Ratched), Alyvia Alyn Lind (Daybreak), Björgvin Arnarson (The Seventh Day), Devon Sawa (Final Destination), Jennifer Tilly (reprizirajuću ulogu iz filmova kao Tiffany Valentine), Fiona Dourif (reprizirajući ulogu iz filmova kao Nica), Alex Vincent (originalni Andy Barclay), Christine Elise McCarthy (Kyle – Child’s Play 2, Cult of Chucky) i Brad Dourif koji ponovo posuđuje svoj glas demonskom lutku.

Druga sezona serije Chucky na USA Network i Syfy stiže 2022. godine. Također prva sezona će od 01. prosinca postati dostupna i na Peacock platformi.

Chucky

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics