Igrana serija će se zvati Star Wars: Underworld!

Još uvijek smo daleko od serije, ali ipak korak bliže. Zvat će se Star Wars: Underworld, rekao je producent epizoda I, II i III ( Rick McCallum. To je radni naslov za igranu seriju u svijetu Zvjezdanih ratova i nema veze s facebook stranicom istog naziva. Hoće li serija išta valjati nešto je o čemu se trenutno ne isplati razmišljati jer problema u produkciji je podosta. Kao prvo, vrlo je teško unutar budžeta za televizijske serije proizvesti svaku epizodu punu vizualnih efekata filmske kvalitete (5 milijuna dolara po epizodi nije im dovoljno, a George izgleda neće baš odriješiti kesu), a pri tome održati i tjedni ritam. Sigurno je da neće ići na model koji ima HBO, a to je da traže prava u zamjenu za financiranje. To George ne bu dozvolil.

Scenariji navodno postoje i stari su već nekoliko godina, i mogu se poboljšati, a priče su smještene u vrijeme između III. i IV. epizode. Priče ne govore o Luku već o kriminalnom miljeu nastalom u tom periodu (što bi moglo biti zakon i mogli bi možda vidjeti avnture Hana i Chewieja – op. a.). i postoje scenariji gotovo 50-ak jednosatnih epizoda.

Nažalost, problematične su i same tv i kablovske mreže jer i da sami financiraju projekt, one nisu dovoljno strpljive ako seriju ne gleda velika publika i serija nema oveću gledanost. Seriju jednostavno prebrzo gase, a SW: Underworld bi imao i problem u vezi kategorizacije. Serija je ipak namjenjena odraslijoj publici, mračnija je i samim tim ima ograničenja u vezi prikazivanja.

Sve nam se to čini jadno, pa imamo nekoliko savjeta. Neka George kupi neku mrežu ili napravi svoju (para ima) i onda može sve što ima emitirati od 0-24 sata. Neka konačno pribavi scenariste i autore koji neće kimati u znak odobravanja na svako njegovo sranje već mu reći što valja, a što je smeće tako da konačno ugledamo nešto hvale vrijedno, a što nije reklama za video-igre i figurice. Ako nije u stanju, onda neka proda prava HBO-u pa da vidi kako se treba raditi.

Check Also

Finalni trailer za The Old Guard gdje Charlize Theron tumači opaku besmrtnu ratnicu!

Netflix i Skydance su objavili novi trailer za akcijski fantasy film The Old Guard, adaptaciju …

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Web Statistics