Serija Brave New World je dobila novi trailer i postere!

Peacock je netom otkrio novi službeni trailer i postere za seriju Brave New World (Vrli novi svijet), adaptaciju jednog od najpopularnijih distopijskih romana autora Aldousa Huxleyja. Serija je originalno razvijana 2015. godine za Syfy u suradnji s kućom Amblin Television. Glasine da se suradnja seli većem bratu na USA Network počele su kružiti predprošlo ljeto, da bi u veljači prošle godine USA Network naručila deset epizoda. U međuvremenu Brave New World je postao dijelom perjanice NBCU streaming platforme – Peacock, koja će zaživjeti 15. srpnja, kada će premijeru doživjeti i sama serija.

Showrunner serije je David Wiener (Homecoming) koji i potpisuje scanarij adaptacije zajedno s Grantom Morrisonom (Happy!) i Brianom Taylorom (Happy!, Crank). Wiener i Morrison su također i izvršni producenti s Darrylom Frankom (The Americans) i Justinom Falveyjem (The Americans). Owen Harris (Black Mirror: San Junipero) je režirao prve dvije epizode, ali je ujedno i izvršni producent.

“Manje je riječ o orwellovskim problemima kako srušiti državu ili izazovima koje ljudi imaju… to je utopijski roman [a] distopija koju zaista u konačnici otkriva je distopija u nama. Kada počinjete ‘predavati’ neke od stvari zbog kojih patite, zapravo dolazite do toga da predajete bitne dijelove vaše ljudskosti.” – nedavno je za EW izjavio David Wiener.

Glavnu glumačku ekipu čine Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) kao Divljak John, Jessica Brown Findlay (Winter’s Tale) kao Lenina Crowe, Harry Lloyd (Legion) kao Bernard Marx, Hannah John-Kamen (Killjoys, Ant Man and the Wasp) kao Wilhelmina “Helm” Watson, Sen Mitsuji (The Man in the High Castle) kao Henry Foster, Joseph Morgan (The Originals) kao CJack60, Nina Sosanya (Killing Eve) kao Mustafa Mond, Kylie Bunbury (When They See Us) kao Frannie, a tu je i Demi Moore (Ghost, Indecent Prosal) koja tumači Lindu, majku Divljaka Johna.

Brave New World
“Want And Consequence”
Brave New World
“Want And Consequence”
Brave New World
“Pilot”

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics