Serija Brave New World je dobila datum izlaska!

Peacock je konačno otkrio kada stiže njihova serija Brave New World (Vrli novi svijet), adaptacija jednog od najpopularnijih distopijskih romana autora Aldousa Huxleyja. Serija je originalno razvijana 2015. godine za Syfy u suradnji s Amblin TV-om. Glasine da se suradnja seli većem bratu na USA Network počele su kružiti predprošlo ljeto, da bi u veljači prošle godine USA Network naručila deset epizoda. U međuvremenu Brave New World je postao dijelom perjanice NBCU streaming platforme – Peacock, koja će zaživjeti 15. srpnja, kada će premijeru doživjeti i sama serija.

Showrunner serije je David Wiener (Homecoming) koji i potpisuje scanarij adaptacije zajedno s Grantom Morrisonom (Happy!) i Brianom Taylorom (Happy!, Crank). Wiener i Morrison su također i izvršni producenti s Darrylom Frankom i Justinom Falveyjem. Owen Harris (Black Mirror: San Junipero) je režirao dvije epizode.

Glavnu glumačku ekipu čine Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) kao Divljak John, Jessica Brown Findlay (Winter’s Tale) kao Lenina Crowe, Harry Lloyd (Legion) kao Bernard Marx, Hannah John-Kamen (Killjoys, Ant Man and the Wasp) kao Wilhelmina “Helm” Watson, Sen Mitsuji (The Man in the High Castle) kao Henry Foster, Joseph Morgan (The Originals) kao CJack60, Nina Sosanya (Killing Eve) kao Mustafa Mond, Kylie Bunbury (When They See Us) kao Frannie, a tu je i Demi Moore (Ghost, Indecent Prosal) koja tumači Lindu, majku Divljaka Johna.

Iako smo prvi trailer već dobili, sada nas je Peacock počastio i s galerijom fotografija iz serije.

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Brave New World

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics