See: prvi teaser za posljednje poglavlje priče!

Apple TV plus nedavno je objavio službeni teaser za treću sezonu njihove postapokaliptične serije See u kojoj glavnu ulogu tumači Jason Momoa. Tom prilikom je također potvrđeno da će treća sezona ujedno biti i posljednja sezona serije. Seriju su producirali Chernin Entertainment i Endeavor Content. Izvršni producenti su Steven Knight, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe, Jennifer Yale, Anders Engström i Jonathan Tropper.

Prošla je gotovo godina dana otkako je Baba Voss porazio svog brata Eda i oprostio se od svoje obitelji da živi u osami šume. Ali kad trivantski znanstvenik razvije novi i razorni oblik oružja koji prijeti budućnosti čovječanstva, Baba se vraća Payi kako bi još jednom zaštitio svoje pleme.

“Oduševljeni smo što možemo podijeliti ovo epsko posljednje poglavlje [serije] See, koja donosi sav intenzitet drame, zadivljujuće akcije i iskrenih emocija koje su fanovi očekivali, kao i ono što mislimo da je krajnje zadovoljavajući zaključak naše priče.” – izjavio je Jonathan Tropper, showrunner i izvršni producent serije.

Uz Jasona Momou u trećoj sezoni glavne uloge tumače Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett i Trieste Kelly Dunn.

Treća sezona serije See na Apple TV plus premijerno stiže 26. kolovoza, a sastoji se od ukupno osam epizoda.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics