See: prvi teaser za drugu sezonu serije!

Apple TV Plus je objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu postapokaliptične serije See. Prvi teaser nam predstavlja Edu Vossa (Dave Bautista), brata Babe Vossa (Jason Momoa). Otkriva nam i suparništvo između braće, koje kulminira na njihovom sastanku na napuštenom mostu.

Radnja serije se odvija u dalekoj budućnosti gdje je čovječanstvo izgubilo osjet vida. U drugoj sezoni, Baba Voss se bori da ponovno ujedini svoju razdvojenu obitelj te pobjegne od rata i politike koji ga okružuju, ali što se više miče od njih, sve ga dublje uvlače, a pojava njegovog neprijateljski nastrojenog brata još više prijeti obitelji.

Tvorac i scenarist serije je Stephen Knight (Peaky Blinders, Taboo), dok je redatelj Francis Lawrence. Izvršni producenti druge sezone su Knight, Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe i Jonathan Tropper koji je ujedno i showrunner serije.

Zanimljivo je i to da je serija već obnovljena za treću sezonu, i to prije nego je druga sezona stigla na Apple TV Plus. Iako je vijest o obnovi friška to se zapravo ‘potiho’ dogodilo bitno ranije jer je otkriveno kako se treća sezona već snima.

Od poznatih lica se u drugoj sezoni osim Jasona Momoe vraćaju Alfre Woodard kao Paris, Hera Hilmar kao Maghra, Sylvia Hoeks kao kraljica Kane i Christian Carmago kao Tamacti Jun. Očekuju nas i brojna nova lica uz već spomenutog Davea Bautiste: Olivia Cheng (Warrior), Eden Epstein (Sweetbitter), David Hewlett (The Shape of Water), Hoon Lee (Warrior), Tom Mison (Watchmen) i Tamara Tunie (Flight).

See sa svojom drugom sezonom na Apple TV Plus stiže 27. kolovoza.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics