Section 31, scenaristički tim je okupljen!

Prošla je skoro godina dana od kad je CBS službeno najavio Star Trek spin-off: Section 31, s Michelle Yeoh kao agenticom Phillipom Georgiou. Već neko vrijeme znamo da bi produkcija na Section 31 trebala započeti nakon što završi snimanje treće sezone Discoveryja, no status predprodukcije je do sada bio nejasan.

U intervjuu za Vanity Fair, Alex Kurtzman i Julie McNamara su obzanili neke novosti vezane uz Section 31. Kurtzman je ponovio kako je upravo Michelle Yeoh zaslužna za lansiranje spin-offa: “Puno priznanje ide Michelle Yeoh koja mi je prišla i rekla još za vrijeme prve sezone Discoveryja, prije nego smo lansirali seriju ‘Želim napraviti spin-off mog lika!’, a Michelle Yeoh, je vrlo teško reći ne.”…”Nakon što se odigrao Discovery, spomenuo sam to Julie, i ona je odmah rekla: super, idemo to razviti.”

Section 31 je najavljen u siječnju, i iako je bilo nekih komentara da je pilot u izradi, danas konačno znamo da je scenristički tim okupljen za punu izradu scenarija. “Vrlo smo uzbuđeni oko serije Section 31, a i Michelle Yeoh je vrlo uzbuđena. Ona sada radi na aktualnoj sezoni Discoveryja, no scenarij se piše, a Alex je okupio scenaristički tim. Zaljubili smo se u ono što smo čuli do sada. To je još jedan tonalitet Treka. Kako je Alex već sve mapirao, svaki ‘show’ ima svoj vlastiti svojevrsni glas i viziju.” – izjavila je McNamara.

“Meni je Section 31 nešto poput black ops CIA divizije Star Treka, a postavljen je još u Deep Space 9. Scenaristički dvojac Discoveryja, Erica Lippoldt i Bo Yeon Kim su počeli pisati pilot i on je doista drugačiji. On okupira dio Trekovog svemira koji do sada nije bio geografski istražen. Ima novu mitologiju, koja je vrlo interesantna, i testira Michellin lik na načine koje Discovery ne može. Rekao bi da će na neki način to biti njezin Unforgiven (Nepomirljivi).” – izjavio je Kurtzman, referirajući se naravno na Eastwoodov klasik iz 1992. godine.

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics