Secret Headquarters: trailer za obiteljsku superherojsku komediju!

Paramount Pictures je objavio službeni trailer i poster za Secret Headquarters, superherojsku akcijsku komediju koju su režirali Henry Joost i Ariel Schulman (Catfish, Paranormal Activity 3 & 4, Nerve, Viral) i u kojoj jednu od glavnih uloga tumači Owen Wilson. Originalno je film bio zamišljen za klasično prikazivanje u kinu, no u međuvremenu je došlo do promjene te se sada očekuje direktno na streaming platformi Paramount Plus. Scenarij potpisuju Christopher Yost, Josh Koenigsberg, Henry Joost i Ariel Schulman prema priči Christophera Yosta (Thor: Ragnarok).

Dok se druže nakon škole, Charlie i njegovi prijatelji otkrivaju sjedište najmoćnijeg superheroja na svijetu skriveno ispod njegove kuće. Kada zlikovci napadnu, moraju se udružiti kako bi obranili sjedište i spasili svijet.

Što se radnje tiče moramo priznati da tu nema ništa inventivno i posebno privlačno, sve u svemu ovako na prvu izgleda kao relativno generičko ostvarenje. Da li će se izdići iznad toga ovisi koliko su klinci u filmu imali kemiju, i koliko je sve skupa na kraju simpatično i fora. Dozu zanimljivosti svakako daje i obično izvrstan Michael Peña koji ovaj puta tumači zlikovca.

Glavne uloge tumače Walker Scobell (The Adam Project), Jesse Williams (Take Me Out), Keith L. Williams (Good Boys), Momona Tamada (The Baby-Sitters Club), Abby James Witherspoon (Hot Pursuit), Kezii Curtis (Charm City Kings), te već spomenuti Owen Wilson (Loki) i Michael Peña (Ant-Man).

Secret Headquarters na Paramount Plus stiže 12. kolovoza.

Secret Headquarters

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Istina će isplivati na površinu u prvom traileru za distopijsku seriju Silo!

Apple je konačno otkrio prvi službeni teaser i poster za distopijsku seriju Silo iliti Silos, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics