Arnold Schwarzenegger i Jackie Chan se bore u traileru za film The Iron Mask

Sudeći po prvom ekskluzivnom traileru za The Iron Mask (poznatog u Rusiji i Kini pod naslovom Viy 2: Journey to China), ono što nas čeka je pomalo bedasti fantasy film, ali i simpatičan, barem sa kadrovima u kojima su zajedno Arnold Schwarzenegger (The Terminator) i Jackie Chan (Rush Hour). Nije da ih nije gušt ovako gledati, dapače, ali ostatak se čini problematičan, pogotovo ako neće biti dovoljno duhovit. No zato će barem atmosfera biti magična, a tu je i jedan divan zmaj, što je uvijek bonus. Kad smo kod bonusa onda moramo spomenuti kako u filmu također glume Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button), Charles Dance (Game of Thrones) i pokojni Rutger Hauer (Blade Runner).

Radnja je smještena u 18. stoljeće i prati putovanje Jonathana Greena (Flemyng) dok stvara kartu dalekog istoka Rusije, pod naredbom Petra Velikog. To naravno znači da će s vremenom završiti i u Kini. Kartograf će se neočekivano naći pred licem nevjerojatnih otkrića, bizarnih bića, kineske princeze, ali i Zmajskog kralja…

The Iron Mask je nastavak na The Forbidden Kingdom/Viy iz 2014. godine koji je bio dijelom baziran na noveli Viy Nikolaja Gogolja. The Iron Mask je režirao Oleg Stepchenko (Viy, Jacked$), po scenariju kojeg potpisuje zajedno s Alexeyjem Petrukhinom i Dmitrijem Paleesom.

Film je u Rusiji i Kini već prikazivan prošle godine, no u ostatak svijeta je najavljeno kako stiže 10. travnja.

The Iron Mask

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics