Arnold Schwarzenegger i Jackie Chan se bore u traileru za film The Iron Mask

Sudeći po prvom ekskluzivnom traileru za The Iron Mask (poznatog u Rusiji i Kini pod naslovom Viy 2: Journey to China), ono što nas čeka je pomalo bedasti fantasy film, ali i simpatičan, barem sa kadrovima u kojima su zajedno Arnold Schwarzenegger (The Terminator) i Jackie Chan (Rush Hour). Nije da ih nije gušt ovako gledati, dapače, ali ostatak se čini problematičan, pogotovo ako neće biti dovoljno duhovit. No zato će barem atmosfera biti magična, a tu je i jedan divan zmaj, što je uvijek bonus. Kad smo kod bonusa onda moramo spomenuti kako u filmu također glume Jason Flemyng (The Curious Case of Benjamin Button), Charles Dance (Game of Thrones) i pokojni Rutger Hauer (Blade Runner).

Radnja je smještena u 18. stoljeće i prati putovanje Jonathana Greena (Flemyng) dok stvara kartu dalekog istoka Rusije, pod naredbom Petra Velikog. To naravno znači da će s vremenom završiti i u Kini. Kartograf će se neočekivano naći pred licem nevjerojatnih otkrića, bizarnih bića, kineske princeze, ali i Zmajskog kralja…

The Iron Mask je nastavak na The Forbidden Kingdom/Viy iz 2014. godine koji je bio dijelom baziran na noveli Viy Nikolaja Gogolja. The Iron Mask je režirao Oleg Stepchenko (Viy, Jacked$), po scenariju kojeg potpisuje zajedno s Alexeyjem Petrukhinom i Dmitrijem Paleesom.

Film je u Rusiji i Kini već prikazivan prošle godine, no u ostatak svijeta je najavljeno kako stiže 10. travnja.

The Iron Mask

Check Also

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Prvi trailer za neobičnu Marvelovu seriju WandaVision

Disney+ je objavio prvi trailer i poster za WandaVision, prvu u nizu novih serija koje …

Web Statistics