Saw X: prvi trailer koji najavljuje najosobniju igru Jigsawa!

Lionsgate je objavio prvi trailer za Saw X (Slagalica strave 10), novi dugo iščekivani nastavak u naizgled beskrajnoj franšizi jezivih horor filmova. Da bi nastavak bio dovoljno zanimljiv, s obzirom da je ipak riječ o desetom filmu, vraćaju se Tobin Bell i Shawnee Smith. Također, u redateljsku stolicu vraća se Kevin Greutert, koji je režirao Saw VI iz 2009. te Saw: The Final Chapter iz 2010. godine. Scenarij potpisuju Josh Stolberg i Pete Goldfinger (Sorority Row, Piranha 3D, Jigsaw, Crawlspace, Kappa Kappa Die, Spiral), dok su izvršni producenti Daniel J. Heffner, Ketura Kestin i James Wan.

John Kramer se vratio u igru! Najuznemirujući dio franšize istražuje neispričano poglavlje najosobnije igre Jigsaw. Smješten između događaja Saw I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na riskantan i eksperimentalni medicinski zahvat u nadi da će pronaći čudotvoran lijek za svoj rak – samo da bi otkrio da je cijela operacija prijevara kojom se varaju oni najranjiviji. Naoružan novopronađenom svrhom, zloglasni serijski ubojica vraća se svom poslu, okrećući ploču protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz lukave, poremećene i domišljate zamke.

Uz Tobina Bella i Shawnee Smith ostatak glumačke ekipe čine Renata Vaca (Midnight Family), Paulette Hernandez (Crown of Tears), Joshua Okamoto (Control-Z), Octavio Hinojosa (Come Play With Me), Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) i Michael Beach (Dahmer).

Nadolazeći Saw X stiže samo dvije godine nakon prethodnog filma franšize Spiral: From the Book of Saw, kojeg je predvodio Chris Rock. Zgodno je spomenuti i da će novi film biti najduži film franšize do sada. A zanimljivo je i to, da je prvi trailer za film pregledan više od 2.9 milijuna puta u manje od 10 sati.

Saw X svoju igru u kinima započinje 29. rujna.

Saw X

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics