Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo ga posljednjih godina gledali u nešto manje značajnim ulogama. Nije bio dijelom velike bitke u filmu Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame), iako je dobio relativno zgodnu ulogu u Kapetanici Marvel, a zadnji put smo ga u Marvelovom kinematografskom svemiru vidjeli u filmu Spider-Man: Far From Home i to samo u odjavnoj špici koja je otkrila kako Nick Fury više nije na Zemlji.

Sada svi fanovi Nicka Furyja mogu biti zadovoljni jer njegov kultni lik kojeg tumači famozni Samuel L. Jackson ponovno stiže pod svjetlo reflektora, i to u novoj Marvelovoj seriji. Na žalost u ovom trenutku nije poznato gotovo ništa o seriji, osim da se trenutno nalazi u razvoju za potrebe Disney+ streaming platforme. Detalji radnje se drže u tajnosti, ali više izvora je potvrdilo da je Jackson vezan uz seriju, kao i Kyle Bradstreet (Mr. Robot, Copper) koji bi trebao biti scenarist i izvršni producent. Kao i sve ostale Marvelove serije za Disney+, i ovu će producirati Marvel Studios.

Jackson je jedan od najprepoznatljivijih glumaca današnjice. Poznat je po svojoj čestoj suradnji s Quentinom Tarantinom, gdje se najviše ističe njegova uloga u filmu Pulp Fiction. No Jackson i Tarantino su zajedno radili i na drugim visokoprofiliranim filmovima kao što su Jackie Brown, The Hateful Eight i Django Unchained. Također je surađivao sa Spikeom Leejem na više filmova, uključujući Do the Right Thing, School Daze, Mo’ Better Blues, Jungle Fever i Chi-Raq. Jackson je također poznat po ulogama u prikvel trilogiji Ratovi zvijezda, te filmovima Zmije u avionu (Snakes on a Plane), Neslomljivi (Unbreakable) i njegovim nedavnom nastavku Glass. Serija Nick Fury označila bi prvu redovitu televizijsku ulogu u njegovoj karijeri.

Ako projekt bude i službeno naručen – što se čini vrlo vjerojatnim – bila bi to najnovija visokobudžetna Marvelova serija koja bi dobila zeleno svjetlo za Disney+ platformu. WandaVision bi trebala stići krajem ove godine, dok su serije The Falcon and Winter Soldier i Loki planirane za 2021. godinu. Marvel također trenutno razvija i serije She-Hulk, Hawkeye, Moon Knight i Ms. Marvel.

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics