Samaritan: prvi trailer za superherojski film sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi!

Amazon Prime nedavno je objavio prvi trailer za nadolazeći film Samaritan u kojem glavnu ulogu tumači Sylvester Stallone kao superheroj. Redatelj filma je Julius Avery prema scenariju kojeg potpisuje Bragi F. Schut. Schut je napisao scenarij prije nego što je priču adaptirao u niz grafičkih romana s Marcom Oliventom i Renzom Podestom. Samaritan je producirala kuća Balboa Productions, što je drugi veliki film koji je producirala nakon filma Rambo: Last Blood iz 2019. godine.

Trinaestogodišnji Sam Cleary sumnja da je njegov tajanstveni i povučeni susjed Mr. Smith zapravo legenda koja se skriva naočigled. Prije dvadeset pet godina, super moćni osvetnik Granite Cityja, Samaritan, prijavljen je mrtav nakon vatrene borbe u skladištu sa svojim suparnikom, Nemesisom. Većina vjeruje da je Samaritanac stradao u požaru, ali neki u gradu, poput Sama, gaje nadu da je još uvijek živ. S porastom kriminala i gradom na rubu kaosa, Sam si zadaje u zadatak da izvuče svog susjeda iz skrovišta kako bi spasio grad od propasti.

Glavne uloge u filmu uz Sylvestera Stallonea tumače Javon “Wanna” Walton (Utopia), Pilou Asbæk (Games of Thrones), Dascha Polanco (Orange Is the New Black), Martin Starr (Freaks and Geeks), Moses Arias (Hannah Montana) i Natacha Karam (The Old Guard).

Film je prvi put najavljen u rujnu 2019., a datum izlaska je incijalno postavljen za 2020. godinu. Snimanje je započelo u veljači 2020., no produkcija je prekinuta do ožujka zbog pandemije koronavirusa. Zatim je snimanje nastavljeno u listopadu 2020. i nakon toga je datum izlaska filma pomaknut nekoliko puta. Sada će film konačno ugledati svjetlo dana, te na Amazon Prime stiže 26. kolovoza.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics