Rubikon: novi trailer postavlja pitanje da li je čovječanstvo vrijedno spašavanja

IFC Midnight objavo je službeni trailer i novi poster za SF triler Rubikon koji u američka kina i na uslugu na zahtjev stiže 01. srpnja. Film je režirala Leni Lauritsch aka Magdalena Lauritsch, a scenarij zajedno potpisuju Lauritsch i Jessica Lind (Little Joe). Za produkcijski dizajn zaslužan je Johannes Mücke, dugogodišnji suradnik Rolanda Emmericha.

Godina je 2056. Otrovni oblak zagađenja progutao je zemlju, nemilosrdo ubijajući na svom putu. Svjetske nacije su se raspale, a sva moć završila je u rukama divovskih korporacija. Bogati se povlače u zapečaćene biokupole, dok se siromašni guše i gladuju. Na svemirskoj stanici Rubikon, Hannah, Gavin i Dimitri odmjeravaju sudbinu preživjelih. Trebaju li ovi članovi posade riskirati vlastite živote u misiji spašavanja na površini ili zanemariti stari svijet kako bi izgradili novi u sigurnosti i samoći, živeći od sofisticiranog sustava simbioze algi na postaji? Na golemom platnu kozmosa, tri osobe s različitim svjetonazorima raspravljaju o svojoj moralnoj odgovornosti prema vrsti, sve dok se bore s agonijom izolacije.

Glavne uloge tumače Juila Franz Richter (Murder by the Lake), George Blagden (Vikings), Mark Ivanir (The Terminal), Nicholas Monu, Daniela Kong, Konstantin Frolov, Hannah Rang, Ljubisa Gruicic, Jonas Gerzabek i Stephanie Cannon.

Rubikon

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics