Ronald D. Moore radi na tv adaptaciji književnog serijala A Court of Thorns and Roses!

Ova vijest će sasvim sigurno razveseliti fanove autorice Sarah J. Maas. Ronald D. Moore (Outlander, Battlestar Galactica) će za Hulu adaptirati popularni fantasy serijal A Court of Thorns and Roses. Vijest je službeno potvrdila i sama autorica serijala na Instagramu gdje je taj njezin post skupio preko 245,000 lajkova i preko tisuću kometara fanova koji su već naveliko počeli spekulirati o glumačkoj postavi serije.

Moore piše pilot zajedno sa Sarah J. Maas. Ono što je posebno zanimljivo jest da ugovor koji je Moore potpisao nosi značajne penale ako serija ne dobije punu narudžbu. 20th Television će producirati projekt. Maas će također biti i izvršna producentica zajedno s Mooreom i Maril Davis za Tall Ship Prods.

A Court of Thorns and Roses spaja epsku romansu, avanturu i političke spletke u priči o mladoj lovkinji Feyre Archeron koja pristaje otputovati u čarobno carstvo s vilinskim gospodarom u zamjenu za sigurnost svoje obitelji, samo da bi u konačnici pala na njegov šarm i morala se čak i boriti za tu ljubav kad drevna kletva zaprijeti uništenjem vilinskog i ljudskog carstva.

Književni serijal A Court of Thorns and Roses (ili skraćeno ACOTAR) je lansiran 2015. godine nakon kojeg su uslijedila još četiri nastavka A Court of Mist and Fury, A Court of Wings and Ruin, A Court of Frost and Starlight i A Court of Silver Flames.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics