Roland Emmerich će režirati adaptaciju sf romana “Dark Matter”

 

17122016_dark_matter_post_1

Roland Emmerich (Independence Day, 2012) se nalazi u ranoj fazi pregovora sa Sonyjem u vezi režiranja nadolazeće filmske adaptacije znanstveno-fantastičnog bestselera “Dark Matter” autora Blakea Croucha.

Ulogu producenta bi trebao preuzeti Matt Tulmach (Spider-Man: Homecoming, Jumanji), a projekt će za studio nadzirati Andrea Giannetti.

Zanimljivo je kako je Sony kupio filmska prava za ovu knjigu još 2014. godine i to za 1.25 milijuna američkih dolara, kada je Blake Crouch napisao svega 150 nerevidiranih stranica svojeg posljednjeg bestselera koji izašao tek sredinom ovog ljeta.

Dark Matter je priča o profesoru fizike Jasonu Dessenu koji je nekada davno bio briljantni kvantni fizičar te sada živi sa svojom djevojkom i sinom u Chicagu. Dessen jednoga dana biva otet i poslan u svijet u kojem njegova teorija o alternativnim dimenzijama zaista postoji te je implementirana u tehnologiju za putovanje kroz svijetove.

Ovaj projekt još uvijek nema točan datum izlaska, no pretpostavka je da ga nećemo gledati u kinima prije 2020. godine.

Za one koji ne znaju istaknut ćemo da je Crouch također autor “Wayward Pines” trilogije, koju je FOX pretvorio u istoimenu tv seriju.

17122016_dark_matter_post_2

Check Also

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Star Trek: Lower Decks ima datum premijere i prvi poster!

Prva Star Trek animirana serija nakon Star Trek: The Animated Series (TAS) je konačno pred …

Web Statistics