Robert Pattinson je i službeno potvrđen kao novi Batman

Robert Pattinson je novi Batman, svidjelo se to vama ili ne. Prije nešto više od dva tjedana otkriveno je kako je Robert Pattinson na užem popisu glumaca, s njegovim imenom na samom vrhu, za titularnu ulogu u filmu The Batman, redatelja Matta Reevesa (Planet of the Apes). Još tada se špekuliralo da je to već gotova stvar i da se čeka samo na zaključenje dogovora. Sada je prema navodima Deadlinea to i službeno, odnosno Warner Bros. je potvrdio Roberta Pattinsona kao zvijezdu njihove nove Batman trilogije.

Reeves će film The Batman režirati prema vlastitom scenariju, te će ga ujedno i producirati zajedno s Dylanom Clarkom. Produkcija bi trebala započeti ovu jesen, a film bi u kina trebao stići 25. lipnja 2021. godine. Reeves je za ulogu Batmana tražio mlađeg glumca, nekog tko ima između 25 i 33 godine, a Pattinson tome odgovara sa svoje 33 godine. Koliko će se on fanovima svidjeti u toj ulozi, to je drugo pitanje. Jer još kad je sve bilo neslužbeno, već tada je u roku od nekoliko sati pokrenuto čak nekoliko peticija da se Pattinsona zamjeni s nekim drugim glumcem. No treba uzeti u obzir kako je Pattinson prošao značajan filmski put od Twilighta (gdje je jedva znao glumiti), a nedavno je dobio i pohvale za ulogu u nesvakidašnjem SF filmu High Life redateljice Claire Denis. Nakon zloglasne Sumrak sage, Pattinson je čak dva puta radio s Davidom Cronenbergom, na filmovima Cosmopolis i Maps to the Stars. Odradio je i brutalni triler o osveti The Rover, s redateljem Davidom Michôdom. Radio je i s hvaljenim redateljem Jamesom Grayjem na adaptaciji The Lost City of Z. Ove godine ćemo ga imati prilike gledati i u filmu The Lighthouse, redatelja Roberta Eggersa (film je prikazan na festivalu u Cannesu, i kritika već naveliko hvali izvedbu Pattinsona). Također ćemo ga uskoro gledati i u filmu Waiting for the Barbarians s Johnnyjem Deppom, zatim slijedi povijesni film The King s Timothéeom Chalametom, kao i Netflixov triler The Devil All the Time. Sljedeće ćemo ga godine gledati u za sada nenaslovljenom Nolanovom filmu s Johnom Davidom Washingtonom.

Osim redatelja, glavnog glumca, datuma izlaska, i početka snimanja, dodatnih informacija o filmu The Batman gotovo da i nema. Najavljeno je da će biti više detektivski nastrojen. Također, špekulira se će film imati čitav spektar poznatih Batmanovih negativaca, među kojima se kao glavni ističu The Penguin i Catwoman.

Što vi mislite o ovom izboru, slobodno nam ostavite komentar…

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics